in ,

Ejha! Jakab Péter az Országgyűlés által számára bérelt lakással ügyeskedhet?

A Bors szerdán számolt be arról, hogy két vezető jobbikos politikus kereste meg őket, mert elegük lett abból, ahogy Jakab Péter a Jobbikot vezeti és képviseli, és több ügyről is leleplező dokumentumokat ígértek.

A Bors szerdán számolt be arról, hogy két vezető jobbikos politikus kereste meg őket, mert elegük lett abból, ahogy Jakab Péter a Jobbikot vezeti és képviseli, és több ügyről is leleplező dokumentumokat ígértek. Állításuk szerint nem akarják megvárni, míg a pártelnök kíméletlen önzése végképp padlóra küldi a pártot. Olyan dokumentumokat adtak a bulvárlapnak, amelyek szerint a Jobbik elnöke a számára, az Országgyűlés által bérelt lakást tovább adja bérbe, a lakás tulajdonosa pedig egy jóbarátja, így dupla a haszon.

A hivatalos dokumentumok szerint a Jobbik pártelnökének az Országgyűlés a XI. kerületi Fraknó utcában bérel egy lakást évi hárommillió forintért, ám a politikus nemigen jár abba a lakásba, nem is ő lakik ott, mindez csak papíron van így. A Bors szerint az ingatlant valószínűleg ugyanannyiért kiadták másnak, magyarul a lakás tulajdonosával, aki Jakab régi jó ismerőse, a duplázással akár évi hatmilliót is zsebre vághatnak.

 

Jakab mindeközben, hogy összezavarja a közvéleményt, afféle elterelő hadműveletként egy posztban azt állította, hogy rövidesen egy Etele utcai, 4. emeleti lakásba költözik. Ebből azonban semmi sem volt igaz

– írja a portál. A bulvárlap újságírói meglátogatták a Fraknó utcai panelépületet, ahol a gondnok elmondta: Jakab egyetlen napig sem lakott ott, a környéken sem látták még. Úgy fogalmaz a portál, hogy egy hölgy bérli a lakást, csak őt látják ki- és bemenni az ingatlanba, a szomszédok még sosem látták a folyosókon a Jobbik elnökét. A portál szerint Jakab régi miskolci ismerőse az Országgyűlés által bérelt lakás tulajdonosa, a miskolci Eper utcában ismerkedett meg a politikus és a lakás tulajdonosa.

Fél perc sétára laknak egymástól, teljes a bizalom köztük, ezért is tudták könnyen nyélbe ütni a kamuszerződést. Az illető hölgy a cégnyilvántartás tanúsága szerint még egy vállalkozást is bejegyeztetett a Jakab által soha nem lakott, de az Országgyűléssel kifizettetett lakásba, ami így cégközpontként is üzemel. Tripla haszon

– közölték a Bors jobbikos forrásai, akiket felháborított, hogy Jakab Péter a Facebook-oldalán olyan üzeneteket oszt meg, hogy egy lakótelepi lakásban lakik, szintén Kelenföldön, az Etele úton. A bulvárlap megszerezte Jakab korábbi lakásbérleti szerződését is, amiből kiderül, hogy a pártelnök idén tavasszal egyik napról a másikra 30 százalékkal feljebb csavarta az Országgyűlés Hivatalában a lakásbérlet árat a korábbi szerződéséhez képest.

 

(pestisracok.hu)

 

Add tovább!

Városháza – gate – De hol van ilyenkor Hadházy Ákos???

Dúró Dóra rendkívüli válasza Hommonay Gergelynek – A gyermek áldás