in ,

EJHA! A Prisztás-családtól vette 2 milliárdot érő luxusvilláját a fővárosi közműholding vezére

Prisztás József a kilencvenes években dúsgazdag maffiózó hírében állt, akit fényes nappal lőttek közvetlen közelről fejbe.

Mint arról korábban beszámoltunk, Karácsony Gergely bizalmasa jachton és luxusszállodában űzi a home office-t. Mártha Imre, a budapesti közműholding vezérigazgatója hol a spanyol partokon, hol Marokkóban piheni ki a munka fáradalmait. Eközben folyamatosak az elbocsátások a főváros közműcégeinél.

A Metropol legújabb cikkében arról számolt be, hogy megtalálták azt a villát, amelynek teraszáról, illetve medencéje partjáról a munkásokat provokáló képeket tett közzé Mártha Imre, a fővárosi közműholding első számú vezetője. A lap legfrissebb értesülései szerint Mártha Imre, illetve a közvetlen családtagjai nevén futó cég

közvetlenül az egyik leghírhedtebb maffiózótól, Prisztás Józseftől, illetve annak családjától szerezte meg a legalább 2 milliárdra becsült svábhegyi luxusingatlant,

ahol jelenleg kizárólag ő maga lakik.

 

Fotó: Metropol

 

 

Ingatlanok miatt ölette meg Portik Tamás Prisztást

A portál felidézi: Prisztás József a kilencvenes években dúsgazdag maffiózó hírében állt, többmilliárd forinttal, rengeteg ingatlannal és telekkel rendelkezett, vagyonát leginkább az éjszakai életben szerezte. A kilencvenes évek végén fényes nappal, az óbudai Ladik utcában lőtték közvetlen közelről fejbe.

Ingatlanok miatt kellett meghalnia: egy kölcsönügyletben ugyanis ugyanazokat a nagy értékű ingatlanokat ajánlották fel neki is fedezetül, amiket Portik Tamásnak is. Prisztás és az Energol-vezér nem tudtak megegyezni az ingatlanokat illetően, Portik ezért megölette Prisztást, akire eleve féltékeny volt. Mártha Imre luxusházának tulajdoni lapján

pontosan követhető, hogyan szerezte meg a Mártha-család a maffiózótól, illetve annak meggyilkolása után az örököseitől a komoly vagyont érő ingatlant.

A 2 milliárd forintot érő ingatlan korábban Prisztás József legendás maffiózó tulajdona volt.

 

 

Időközben újabb fotók is eljutottak a Metropol szerkesztőségébe Mártha Imréről, akinek például csak az óragyűjteményét 100 millió forint körülire becsülik közvetlen ismerősei. A képek egyikén látható például egy méregdrága zongora, amelyen a műkedvelő milliárdos gyakran saját maga szórakoztatja a baloldali elit tagjait, azokon a partikon, amelyeket a Prisztáséktól megszerzett villában ad – írja a lap.

A zongora ára használtan is 34 millió forint, újonnan pedig 50 millió forint körül kezdődik.

A Steinway cég nem hoz nyilvánosságra árakat, minden egyes zongorája külön alku tárgya a világ leggazdagabb embereivel.

 

Fotó: Metropol

Minden Steinway & Sons zongorát kézzel készítenek el. Az eddigi legdrágább darabot 1,2 millió euróért (444 millió forint) vette meg egy műgyűjtő.
(mandiner.hu)
Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Botrány! Az automaták leszerelése az elmúlt napok botránya ellenére sem állt le

      Az ellenzék volt a leghülyébb 2021-ben – Itt a videó róluk