in ,

Egyszer lehet elrontani, és ha elhibázzuk, bevándorlóország leszünk

A háttérben talán már létre is jöttek azok a „paktumok”, amelyek alapján a végén a bevándorlást ellenző, a nemzeti kormányt támogató képviselőjelölttel szemben egyetlen ellenzéki, bevándorláspárti jelölt lesz

A háttérben talán már létre is jöttek azok a „paktumok”, amelyek alapján a végén a bevándorlást ellenző, a nemzeti kormányt támogató képviselőjelölttel szemben egyetlen ellenzéki, bevándorláspárti jelölt lesz a választókerületekben, „a többiek valamilyen megoldásban (…) el fognak tűnni a színről” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.

Közölte, eddig meghaladta a politikai fantáziát, hogy például a Jobbik és a DK összefogjon, de eljött az ideje, hogy „szembenézzünk ezzel a realitással”. A kormányfő ehhez hozzátette: a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás, amelyen csak egy ellenzéki jelölt indult, „parlamenti előválasztásként működött”.

Orbán Viktor azt is mondta, „látom Soros György pénzét a háttérben, látom a mesterkedéseket”, amelyekkel szemben az egyetlen orvosság a nyílt, egyenes, őszinte beszéd.

Ezért szembe kell nézni azzal – folytatta -, hogy vannak, akik arra vállalkoznak, bevándorlóországgá tegyék Magyarországot, őket „jelöltként már ki is választották, sok pénz van mögöttük, Soros György nemzetközi pénze, civil szervezetei és a külföldi tulajdonban lévő, Magyarországon működő média nagy része”.

„Ha meg akarjuk Magyarországot védeni, és nem akarunk mi is bevándorlóországgá válni, akkor össze kell fognunk, és együtt kell ezt a küzdelmet megharcolnunk” – mondta a miniszterelnök.

„Nemcsak azért nem akarunk bevándorlóországgá válni, mert akkor itt is terror lesz, bűnözés, az asszonyok és lányok nem lesznek biztonságban, és a kulturális identitásunk is (…) szép lassan elpárolog, hanem azért sem, mert az a jövő, amiért az elmúlt nyolc évben a magyar emberek megdolgoztak (…), annak is vége lesz, mert a végén velünk fogják megfizettetni a bevándorlás összes következményét és költségét” – fejtette ki.

Szerinte ha egyszer bejönnek a bevándorlók, nem lehet őket „kitenni”. „Ha a fogkrém kijön a tubusból, nincs ember, aki visszategye” – fogalmazott.

(MTI)

 

(forrás:www.kormany.hu)

12 pontban utasítottuk el az ENSZ migrációs csomagját

Kovács Zoltán: Meg kell akadályozni, hogy bevándorlóállamot csináljanak Magyarországból