in ,

Egyre több helyen felbukkan a szűkszemű – Pulay elvtárs tenyérbemászásban felnőtt Nagy József mellé – Válogatott kretének a Hír Tv-ben

Egyre több helyen felbukkan a szűkszemű

Fogalmunk sincs arról, hogy a Hír Tv vitaműsoraiba milyen megfontolások alapján válogatják be az ellenzéki megmondóembereket, közvéleményhamisítókat, politológusnak hazudott propagandistákat, vagy újságíróknak beállított Soros-csicskákat, de valamit nagyon tudhat a tévé, ugyanis olyan szinten sikerül a balliberális kreténeket beválogatni, hogy az elkapcsolási faktor szinte garantált.

Nagy József

Nagy József arról híres, hogy folyton zsíros a haja, és állandóan belepofázik a Szabadfogásban, amikor éppen a másik beszél: tehát bunkó.

A másik különös tulajdonsága Nagy Józsefnek, hogy a 24.hu újságírója. Már eleve az, hogy a 24.hu-nál dolgozik kizárja azt a lehetőséget, hogy egy normális emberrel van dolgunk. Számunkra a Hír Tv-ben eddig ő volt az etalon, amikor megláttuk a pofáját, meg a zsíros haját, és ahogy hazudozik megállás nélkül, rögtön elkapcsoltunk a Hír Tv-ről.

 

 

Pulai András

A Publicus közvéleményhazudó intézet vezérigazgatója. Hogy most is az-e még, nem tudjuk, de ezt találtuk róla az interneten.

Roppant szimpatikus, ugye? Mi csak magunk közt szűkszeműnek hívjuk.

Képtalálat a következőre: „pulai andrás”

Na, ő a legújabb ügyeletes hülye a Hír Tv-ben, aki szintén beleugat mindenbe, beleszól a másik beszédébe, pl. amikor Gajdics Ottó mondana valamit, ez a majom belemakog, ráadásul állandóan ez is baromságot beszél mint Nagy József, és folyton hazudik!

Tehát most már van egy Pulaink is, aki a második legnagyobb elkapcsolási faktort okozza nálunk a Hír Tv nézése közben.

 

Kevesebb makogó Pulait, több jobboldalit, kedves Hír Tv!!!!!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ultimátum Kamu Gerinek! November 15-ig döntsön a Fővárosi Közgyűlés a budapesti nagyberuházások sorsáról!

Kezdődik! A szabad sajtó eszméjének nevében személyes cenzúrát vezet be Ferencvárosban Baranyi Krisztina