in , ,

Egyetlen fotón a teljes magyar ellenzék – Ezek ők!

Ott állnak a 300 ezer guriga wc papír tetején

Íme.

Bemutatkoztak.

Ismét.

Megint.

 

 

Orbán Viktornak volt igaza: Gyuribácsi legrosszabb befektetése volt a magyar baloldal. Gurultak a dollárok a választási kampányba 2022-ben. 3 milliárd guruló forintocska dollárban, külföldről. Elköltötték. Többek között 300 ezer tekercs, kormányellenes, feliratozott wc papírra. Amit valamiért nem osztottak szét. Korányi elvtársék tényleg 300 ezer tekercs wc papírra költötték el a 3 milliárd forint egy részét? TÉNYLEG!

 

Ó, micsoda jelkép, micsoda szimbólum:

Ott áll az egész baloldal ezen a 300 ezer tekercsen. Fogják egymás kezét, énekelnek baloldali dalokat, felcsendül az Internacionálé, összekacsint Feri, Jakab, Márky-Zaj, Timi, Hadházy, Kamu Geri és a többiek, állnak a nagy semmi tetején, egy rakás wcpapír halom csúcsán, ott állnak ők, alattuk a teljes baloldal programja és énekelnek, várják a hatalmat, ami nem jön. Nem akar jönni. Nem csoda.

Erőlködnek, nagyot akarnak, nagyot mondanak, de csak egy hangos puki jött ki belőlük: 2022 április 3-án kifingott az ellenzéki összefogás. Összefosták magukat. Maguk alá csodálkoztak. Sebaj, ott a wc papír.

Akkor erről ennyit.

Lehúzhatják magukat.

2022-ben az egész baloldal összeszarta magát. Sebaj, lesz mivel kitörölni. 

 

Függöny. Mindenki balra el.

 

midenszo.hu

 

Deák Dániel hatalmas trollkodása: guruló dollárokból guruló WC-papír

Fotók a diák / tanártünciről – Budapestre ért a „tudásmenet” – No komment