in ,

Egyedül indul a Momentum! Ja, nem! – Már a Jobbikkal szövetkezne a Soros-csicskapárt – Összenő, ami összetartozik

Ennyit az ígéretekről…

Tavaly augusztusban büszkén, melldöngetve bejelentette a Momentum, hogy egyedül indul, saját miniszterelnök-jelölttel.

És most?

Most Fegyőr Bandi, a Macron és párizsi-olimpia barát, egyszeres magyar olimpia és álomgyilkos, szerkesztőségi irodákba betörő, kígyóvállú fenegyerek, a fenyegetőző Bandika most kijelentette, hogy a Cica-mica Párttal, azaz a szemöldökcsipeszét eldobó, újabban “beszőrösödő” Vona Gabyval működne együtt.

Összenő gyerekek, ami összetartozik!
Szépen összenő, ahogy a szemöldök.

mindenszo.hu

A Magyar Idők a Momentum Mozgalom elnökével készített interjút. A Magyar Nemzet a házasságkötések ugrásszerű növekedéséről írt. Bár egy átlagos készházat három hónap alatt építenek fel, folyamatosan nő a kivitelezőknél sorban állók száma – Írja a Világgazdaság.

A Magyar Időknek adott interjút a Momentum vezetője, aki azt mondja: miközben az elmúlt 28 év pártjait nem tekintik lehetséges szövetségesnek, az egyéni választókerületekben készek visszalépni bármelyik hitelesnek, erősnek tekintett jelölt javára. Fekete-Győr András a Jobbikkal is elképzelhetőnek nevezte az együttműködést. Szerinte nincs bizalom az emberekben az állami intézményekkel szemben. Ezzel magyarázza, hogy a Jobbik elleni számvevőszéki bírság miatt szolidaritásukat fejezték ki Vona Gáborék iránt.

(infostart.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán Viktor az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt

(video)Macron és az ő furcsa szabadkőműves kéztartása