in , ,

Egybites magyar baloldal – Szlovén választásokra reakció: “Orbán!”

EZ maga a nihil

Ennek a kretén idióta baloldalak tényleg semmi identitása. Orbánhoz mérnek mindent. Totális a fóbia. Teljes az elhülyülés.

 

Nézzük a nyomokban hazafiságot sem tartalmazó bolgár Ferinét, mit reagált a szlovén választásokra.

 

Olvassák ezt a hülyét:

 

„Az európai gondolat a mai napon győzelmet győzelemre halmozott” – kezdte Facebook-bejegyzését Dobrev Klára, aki a franciaországi és a szlovéniai választási eredményekkel kapcsolatban fejtette ki véleményét. Megfogalmazása szerint

egyszerre két országban győztek Európa barátai, és súlyos vereséget szenvedtek ellenfelei.

„Franciaországban a vártnál lényegesen nagyobb különbséggel győzött Emmanuel Macron, míg Orbán Viktor térségbeli szövetségese és barátja, Janez Jansa és az általa vezetett populista jobboldali Szlovén Demokrata Párt elvesztette a választásokat” – írta a bejegyzésben. Dobrev szerint mindkettő „pazar hír” Európa barátainak, mert mindkét országban az Európai Uniót gyöngíteni akaró erők vesztettek befolyást.

„Persze, tudom én is. Van egy ország, ahol Európa ellenlábasa meg tudta hosszabbítani hatalmát. Mi, magyarországi demokraták, merítsünk erőt barátaink mai győzelméből!” – zárta bejegyzését Dobrev Klára.

 


 

Ugye milyen kretén? Választás van egy, vagy két szomszédos, vagy távolabbi országban, és erre a hazai egybites, agyhalott baloldal reakciója: ORBÁN! ORBÁN!

 

No komment.

 

Ezek nem tanultak a vereségből semmit.

Mindent Orbánhoz mérnek.

Ez már fóbia.

Legyen az ő bajuk.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Szentesi Zöldi László szerény javaslata Ujhelyi Istvánnak

LOL: Ujhelyi István bejelentkezett az MSZP társelnöki posztjára – A gülüszemű Berci megy a kukába