in , ,

Egy rendkívüli beszélgetés! Fa Nándor: a nemzeti kormányok adnak védelmet a progresszív filozófiáktól – Videó

Fa Nándor: A progresszív világrend egy szellemi leépülés

Fa Nándor hajótervező és -építő, óceáni szólóvitorlázó a Vasárnapnak adott interjút, ahol a többi közt arról beszélt: toxikus tendenciát mutatnak az  átgondolatlan eszmék, mint a genderelmélet, a BLM-mozgalom, a metoo. Szerinte ezeket az ideológiákat addig, amíg egy ember gondolja, nincs velük baj. De amikor intézményesül és globálisan fújják, ott már baj van, mert ezek nincsenek végiggondolva. Egyik sem megy el a falig.”

ÍME A VIDEÓ:

 

 

 

Mint mondta: ezekből az átgondolatlan filozófiákból már jutott ki az emberiségnek, és ezek rendre tömegmészárlásokban végződtek. A sportember rossz előérzetét kifejezve elmondta, az ilyen fundamentalista hívek ugyanolyan erőszakosak, mint amit a történelem folyamán számos alkalommal láthattunk.

„A józan ész oldalán álló sajtót hallgatva is szembejön a világ irdatlan kretén irányba haladásának visszhangja”

Fa Nándor szerint a progresszív világrend erőszakos betörését az bizonyítja legjobban, hogy „a józan ész oldalán álló sajtót hallgatva is szembejön a világ irdatlan kretén irányba haladásának visszhangja”. Véleménye szerint a nemzeti kormányok egyfajta szellemi védettséget nyújtanak ezen filozófiáktól.

A globális erőket pont ez zavarja, hogy vannak zárványok, amikre nem tudnak hatással lenni és nem az történik, amit elképzelnek”

– fogalmazott.

 

(mandiner.hu, vasarnap.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

#FreeAktuálisKülföldiNév!! – Avagy Navalnijozás kimaxolva

Most kap agyvérzést az ellenzék – Orbán Viktor: szabad a sör.