in , ,

Egy Panyi Szabolcs nevű propagandista nekiment Orbán Viktornak a pápalátogatás miatt

Panyi van Orbánra ráállítva

Nézzük ezt a Panyit:

 

Panyi Szabolcs: Miért nem Lengyelországba ment az újraválasztott Orbán?

Panyi Szabolcs a Twitteren kelt ki azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor első utazása az újraválasztása után a Vatikánba volt. „Orbánnak hagyománya volt, hogy első külföldi látogatását (újra)választott miniszterelnökként Lengyelországba ejtette meg – mint 2010-ben, 2014-ben és 2018-ban. Épp ezért hírértékű, hogy a hivatala éppen most jelentette be, hogy Orbán 2022-es győzelme utáni első útja a Szentszékhez vezette. Amúgy, kálvinista” – írta Panyi a Twitterén.

Meg is jött a zöld EP-képviselő
Orbán Viktor első külföldi látogatása az »újraválasztása« után egy nem EU-s tagállamban lesz.”
Daniel Freund német politikus, az Európai Parlamentben a Zöldek/Európai Szabad Szövetségesének tagja ezt a mondatot tudta hozzáfűzni Panyi tweetjéhez.

– írja ez a Panyi.

 

Na de kicsoda Panyi?
Először is, így néz ki:

 

Volt Indexes csávó. Most direkt36-nál dolgozik, ami egyértelműen az amerikai titkosszolgálat egyik lerakata.

A Panyi féle újságírók kapják meg azokat az utasításokat és információkat külföldről, amelyeket aztán kíméletlenül végrehajtanak, mint egy jól programozott droid. A Panyi félék követik Szijjártót motorcsónakkal, hogy lefotózhassák egy hajón (a hajó útvonala, mivel Szijjártó védett személy, titkos volt). A Panyi félék követik Orbán Viktor lányát akár külföldre is, követik kocsival, repülővel, helikopterrel, és ha eldob Orbán Ráhel egy szaros pelenkát, abból országos ügyet csinálnak.

A Panyi egy fajta, egy olyan fajta, aki nem újságírást végez, hanem egyéb szolgálatok munkáit. No, nem magyart, külföldit. Ezeket külön tenyésztik. Ez a véleményünk, nem perképes, tessék elfogadni, hogy mi a Panyi-félékről ezt gondoljuk. És ha “véletlenül” igazunk van, akkor nem fogunk meglepődni.

Úgy véljük a Panyi féle újságírókat propagandistákat is át kellene világítani, hogy nem jelentenek-e esetleg Magyarországra nézvést nemzetbiztonsági kockázatot. Biztosak vagyunk benne, hogy érdekes dolgokat találnánk…

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Nem sz*rral gurigázik – Erzsi néni titka – Gy. Németh Bözsi elárulta titkát, hogy kerül fel mindig a listákra

      Szabályosan őrjöngenek a liberálisok – Ferenc pápa Orbánnak: az a szolgálat, hogy félmillió menekültet befogadtatok