in

Egy nagyszerű történet – Megtaláltak egy ellopott kutyát, lángosoztak, majd elfogtak egy betörőt a rendőrök – Videó

Éjszakai szolgálatukat letéve találtak meg egy lopott kutyát a csepeli rendőrök. Utána megettek egy lángost, elfogtak egy betörőt, és visszaadták gazdájának a kutyát.

Csak néhány percre kötötte ki Akira névre hallgató kutyáját egy fiatal nő egy XXI. kerületi áruház előtt 2021. november 2-án este. Mire kijött a boltból, a nyolc éves staffordshire terriert valaki elvitte – írja a Police.hu A csepeli járőrök az állat kétségbeesett gazdájával együtt órákon át keresték a környéken, de nem akadtak a nyomára.

Az éjszakai szolgálat végeztével a kétjárőr kedvenc lángosozójukba indultak reggelizni, amikor egy épület elé kikötve észrevették az egész éjjel keresett kutyát. Betelefonáltak a kapitányságra, így Akira járőrautóval utazhatott a rendőrségre, a két járőr pedig elfogyaszthatta a lángost. Reggeli közben arról beszélgettek, hogy már csak azt a férfit kellene elfogni, aki a gyanú szerint két nappal korábban egy közeli irodából lopott el egy laptopot és más műszaki cikkeket. A keresett férfi az utca túloldalán sétált, így a lángos maradékát hátrahagyva a szabadidős járőrök szolgálatba helyezték magukat, utána indultak, mire a férfi futásnak eredt. Nem jutott messzire, a két rendőr elfogta, és átadta a kiérkező kollégáknak.

Az elfogásról jelentést kellett írni, így a két járőr  visszament a kapitányságra. Ekkor érkezett meg a korábban megtalált kutya gazdája, így ők adhatták neki vissza Akirát. A betöréssel gyanúsított, többszörös visszaeső férfit a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságon kihallgatták, majd őrizetbe vették. A kutyatolvajt még keresik.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Nem vettétek még észre, hogy szétesett a világ? Ki fogja összerakni?

Kamu Geri a bukás szélén – Rejtélyes hangfelvétel jelent meg a fővárosi ingatlanügyekről – Videó