in , , ,

Egy megveszekedett fillért nem fogunk kapni az EU-tól. Ezért nem kapunk semmit

A képlet egyszerű

Ezekben a hetekben dől el, hogy a nekünk járó, tízezermilliárdos EU-s pénzt megkapja-e Magyarország, vagy sem.

Nem részleteznénk, hogy pontosan milyen pénzekről van szó, mert nem ez a lényeg, erről más portálokon lehet olvasni részletes leírást. A lényeg, hogy a pénz jogszerűen, törvényesen jár nekünk. A lengyeleknek is. Ők nem kapták meg, pedig szépen behódoltak az EU-nak, nyalták, amit nyalni kell, még a magyar politikai álláspontokkal is szembehelyezkedtek, de végül így sem kaptak semmit.

Mutatjuk mit mondott a Fogtündér a lengyel pénzekről:

»Üdvözlünk az új politikai év kezdetén, ahol Európa régi politikai problémái továbbra is szem előtt vannak… Bármilyen létfontosságú szerepet is játszik Lengyelország Ukrajna támogatásában, NEM kap uniós helyreállítási forrásokat, hacsak nem állítja vissza teljes mértékben a jogállamiságot!«

 

 

Mondá’ a Fogtündér, és ha ő mondja, akkor az úgy is van. A lengyelek komplett háborús retorikára rendezkedtek be, nyilván ez is alapja volt a feltételeknek. És éppen ezért szerepeltek le szemünk előtt a lengyelek. Hatalmas csalódás. Úgy is mondhatnánk: van az a pénz, amiért korpásodik a haj. A lengyelek is bármik lesznek, ha az EU úgy diktálja? Igen. Tehát a lengyelek számunkra leszerepeltek, de most nem ez a téma..

A lengyel példából tökéletesen következik, hogy hamarosan jön egy újabb Fogtündér nyilatkozat a Twitteren, ami a magyarokról szól majd:

 

»Üdvözlünk az új politikai év kezdetén, ahol Európa régi politikai problémái továbbra is szem előtt vannak… Bármilyen létfontosságú szerepet is játszik Magyarország Ukrajna támogatásában, NEM kap uniós helyreállítási forrásokat, hacsak nem állítja vissza teljes mértékben a jogállamiságot!«

 

 

Na, ezért nem fogunk kapni egyetlen megveszekedett fillért sem az EU-tól.

Felmerül a kérdés: akkor mit keresünk még ott?

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


ÚJ! Kövess minket a Twitteren is!
Twitter Logo Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

 


Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Egy magyar állampolgár üzent Gyurcsánynak: kisiklott életű hazaáruló – Videó

Nagyon vagány Orbán Viktor új stílusa! Nehogy levágassa a szakállát!