in ,

Egy magyar színész tesz rendet az akkumulátor-gyár hiszti körül – Íme

Akkumulátor-hiszti

Ha Orbán a szélerőműveket pártfogolná az akkumulátorok gyártása helyett, meggyőződésem szerint a baloldalon szakmányban készülnének stasztikák, kimutatások, hogy a szegény fuvallatokból, orkánokból azért nem jut máshová szerte a glóbuszon, mert hazánk határain belül Orbán halálra fárasztja őket a hülye széllapátjainak forgatására kényszerítve valamennyit és a rajtunk kívüli világra ezzel rászabadítaná az örök szélcsendek sárkányeregető-hiányos korszakát és különben is ühüm-bühüm.

Ha Orbán példának okáért a szarvasmarhaállomány metán gázával hajtatná a gépjárműveket, garantált, hogy az összes hazai tehén feketelistára kerülne haladárjainknál pusztán azért, mert a kormányfő ötlete volt a hasznosítási ötlet.

A ,,nagyonokos” haladárok soha nem azt nézik, hogy önmagában egy ügy, egy projekt hasznos-e hazánknak, náluk a miniszterelnök pozitív, vagy negatív személyes viszonyulása a kiindulási alap. Ha támogat valamit, akkor fúj, ha ellenez valamit, akkor csak az lehet az üdvözítő megoldás.
Egy, másfél évtized múlva a jelenlegi trendek szerint a villanymotorok ki fogják szorítani a hagyományos belsőégésű motorokat a világ autógyártásából.

A baloldal képes azt a most kínálkozó lélektani pillanatot is figyelmen kívül hagyni sajátos Orbán-fixációja miatt, hogy az átalakuló világrendnek a magunk lehetősége szerint nyertesei lehessünk, miközben a balos tiltakozó elvtársak többsége persze már hibrid, vagy teljesen elektromos hajtású autóikkal szelik országunk útjait.

Az ilyen mértékben fordítottan bekötötteken a legoptimálisabb módon megépített akkumulátor üzemből kikerülő áramforrások se tudnának segíteni, mert így is, úgy is csak zárlatot okoznának a tévesen bekötött eszmerendszerük csatlakoztatásakor.
Akkor meg kit érdekel, hogy mit sisteregnek?

 

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Kötter kimondta a lényeget: Németország is két kézzel kapkod az akkumulator gyárak után

A volt főpolgármester szerint nincs magyarázat arra, amit Budapest városvezetése művel