in ,

Egy magyar ember felkavaró levele Szabó Tímeának

Felhévizy Félix olyat tett, amit eddig még soha: írt egy rövidke nyílt levelet a Párbeszéd nagyasszonyának, Szabó Tímeának.

Felhévizy Félix olyat tett, amit eddig még soha: írt egy rövidke nyílt levelet a Párbeszéd nagyasszonyának, Szabó Tímeának.

Tisztelt Képviselő Asszony!

Mint azt Ön is nagyon jól tudja, az idei nyár más, mint a többi, hiszen a pandémia árnyékában nem tudnak az emberek úgy nyaralni, kikapcsolódni, ahogy és ahol szeretnének. A környező országokban sajnálatos módon emelkedik a megbetegedések száma, ami óvatosságra kell hogy intsen valamennyiünket. Orbán Viktor ezért mondta, hogy idén több Balaton, kevesebb Adria, hogy ezzel a szellemes szlogennel is segítse, megvédje a magyar embereket attól, hogy berobbanjon nálunk is a koronavírus fertőzés. De őszinte sajnálattal vettem észre, hogy Önök, kedves Tímea, fittyet hányva a magyar emberek vitathatatlan érdekeire és a magyar emberek egészségének védelmére, gúnyt próbálnak űzni ebből a nagyon fontos, mindenkit személyesen érintő veszélyhelyzetből is.

„Több Balatont. És fizeted is, Viktor?” – ezzel a nem túl elegáns kísérő szöveggel osztott meg az Ön pártja, a Párbeszéd Magyarországért Mozgalom egy, a siófoki Petőfi sétányon működő, felkapott strand vendéglátóegységéből származó blokkot. Amit azt követően Ön is előszeretettel használt fel a Facebook-oldalán, kicsinyes politikai érdekből.

A baloldal gyűlöletkampányt folytat, és nem csak a kormány ellen. Most már tisztán látszik, hogy a Balaton és a hazai turizmus is a céltáblájukra került.

Ez egy szánalmas és meglehetősen demagóg húzás volt.

Önök, kedves Tímea, a magyar emberek ellen harcolnak!

Ki vagy kik lesznek azok, akik ellen legközelebb uszítani és gyűlölködni fognak?

Sokunk nevében mondom: elég volt!

Maradok tisztelettel: Felhévizy Félix hírlapíró.

 

(Felhévizy Félix, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez nyílt hazaárulás – A Momentum külföldi ügynöke, Daniel T. Berg természetesen a holland miniszterelnököt támogatta a magyarral szemben

Míg a legtöbb magyar belföldön nyaral, Baranyi Krisztina ciprusi luxusnyaraláson tölti szabadságát – Kevesebb Balaton, több Ciprus