in , ,

Egy kicsit másképp a koronavírusról – Mindenki felett uralkodik, és aki nem tiszteli, azt térdre kényszeríti

Kár tagadni létezését

Sok esetről olvastunk, sok esetet láttunk, ismerősi körben is volt, aki már átesett rajta, és szinte mindenki, egytől egyig átértékelte a véleményét erről a vírusról. Kemény vírus, „leural”, aki átesik rajta, és súlyosabb tünetei vannak, még az ellenségének sem kívánja, hogy elkapja.

Hallottunk magyarországi esetről, hogy nagyon tiltakozott a vírus ellen, kamunak tartotta, erről rengeteg írást osztott meg a közösségi oldalakon, majd kórházba került, és végül már csak a hozzátartozója írta le, hogy párja elhunyt. Amerikában is volt több ilyen hasonló eset: kamunak tartotta a fiatal srác, elment bulizni, elkapta, és pár nap múlva meghalt.

A vírus itt van. Létezik, és komoly fenyegetés. Van, aki észre sem veszi, hogy elkapta, van, akit viszont nagyon ledönt a lábáról. Trump sem „tisztelte” eleinte a vírust, aztán ő is elkapta, most már szerencsére jobban van, és a minap egyik videó-nyilatkozatában kijelentette, hogy sokat tanult a vírusról. Elkezdte tisztelni. Időben. Furcsa gondolatok? Lehet. Ha jelképesen nézzük, nem véletlenül koronavírus a neve. Most ő a király. Uralkodik. Ellenség. De az ellenséget is lehet tisztelni, komolyan kell venni, és védekezni kell ellene. Nem szeretni kell, csak tisztelni. Legyőzni akkor tudjuk, ha kellően tiszteljük. Furcsa gondolatok? Lehet, de az is lehet, hogy igazunk van…

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

És akkor Bayer Zsolt felolvasott a botrányos „mesekönyvből” – Videó

Már megint a magyarok! Negyeddöntőbe jutottak Babosék