in ,

Egy hét múlva Békemenet, Orbán Viktor a Kossuth téren fog beszédet mondani

Amint arról korábban beszámoltunk, március 15-én kerül megrendezésre a tizedik Békemenet. „A tervek szerint halad a március 15-i nemzeti ünnepi rendezvények előkészítése” – közölte Kovács Zoltán a közösségi oldalán.

Békemenet a Bem József tértől a Hősök teréig. Újságíró: Fábián Tamás és Ferenczi András

Amint arról korábban beszámoltunk, március 15-én kerül megrendezésre a tizedik Békemenet. „A tervek szerint halad a március 15-i nemzeti ünnepi rendezvények előkészítése” – közölte Kovács Zoltán a közösségi oldalán.

Már szombaton megkezdődnek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából szervezett központi programok. Március 15-én, kedden délután Orbán Viktor miniszterelnök a Parlament előtti Kossuth téren mond ünnepi beszédet – írta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn a Facebook-oldalán.

A Békemenet március 15-én 12 órás gyülekezési időponttal, a Császár-Komjádi Sportuszoda melletti Elvis Presley térről indul – jelentette be a Magyar Hírlapnak Csizmadia László, a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke. A résztvevők a Margit híd, Szent István körút, Alkotmány utca útvonalon érkeznek a Parlament elé, a Kossuth Lajos térre.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Most, hogy megbukott, hirtelen már őszinte: nem mindenki játszik kormányváltásra az ellenzékben

      Dömötör Csaba tíz pontban cáfolta az ország leghülyébb politikusát, Jakab Pétert – Videó