in ,

Egy bunkó LMP-s vezető megzavarta a Fidesz sajtótájékoztatóját – És ezek akarnak kormányozni?

Gyermekeink többsége óvodás korban megtanulja, hogy más beszédjébe beleszólni illetlenség.

UNGÁR ELSZABADULT

 

Gyermekeink többsége óvodás korban megtanulja, hogy más beszédjébe beleszólni illetlenség. Aki ezt óvodásként nem tanulja meg, azt nem biztos, hogy iskolaérettnek nyilvánítják, marad nagycsoportos.

A rostán így is átcsúsznak gyermekek, amelyeknek többsége az alsó tagozatban szocializálódik, de ennek ellenére kikerülnek az általános iskola padsoraiból olyanok, akik elemi után sem képesek magukban tartani véleményüket, amíg szót nem kapnak.

Úgy tűnik, az LMP-s Ungár még ennél is nehezebb eset, mert a fenti leírtak mellett ügyesen fejlesztette trollkodási képességeit, amit tegnap egy sajtótájékoztatón mutatott be.

Beült az első sorba, majd belebeszélt a sajtótájékoztatót tartó Halász János nyilatkozatába úgy, hogy lehetőleg a jelenlévő összes újságírót zavarja. Megnyilvánulási rohamai közben tiszta pillanatai is lehettek, mert időnként, amikor Híradó kamerái ráirányultak, elfordult, eltakarta az arcát.

Messzebbre mutat az a kérdés, hogy mi a mozgatórugója ennek a hiperaktivitásnak. Hiszen vagy önjáró óvodásként szabadult el az LMP elnökségi tagja, vagy pártja megbízásából az LMP és a Jobbik kapcsolatkeresési kísérletéről szerette volna elterelni a figyelmet, esetleg arról, hogy a párt ragaszkodik egy olyan bizonyára szakmailag „nélkülözhetetlen” emberhez, akinek nemzetbiztonsági átvilágítása saját bevallása szerint „negatívan zárult”. (Csak úgy mellékesen, az illető az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának, valamint az Eszterházy Károly Egyetemnek óraadó oktatója.)

Igen komoly probléma, ha az LMP elnökségében elszabadult óvodások tevékenykednek – még akkor is, ha pszichológusok azt javasolják, hogy nem kell a gyermeket azonnal lehurrogni, mert lehet, hogy éppen pisilnie kell… –, azonban ez nem is közelít annak súlyához, ha valaki a párt megbízásából trollkodik.
(Nagy Árpád, magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Momentum elkezdte megint a “lerobbant egészségügy” témát – Mutatjuk a valóságot

(videó)Amikor egy hazaáruló hazaárulózik – Jávor Benedek Európa Parlamenti beszéde