in ,

Edzőtermi hülyék – Első rész – Porschéval járnak Orbánozni az ostoba libsik a budapesti edzőtermekbe

No komment

Itt a szerkesztőségben van, aki edzőterembe jár Budapesten és néha elképesztő sztorikat hall.

Ezért úgy gondoltuk, sorozatot indítunk, „Edzőtermi hülyék” címmel, íme az első két sztori, öveket becsatolni.

 

Porschéval jár a széttetovált Orbánozós edzeni

Bejön, köszön, edz, majd ha úgy tetszik neki, először elkezdi szidni saját hazáját: „Ezek a magyarok b*meg, micsoda ország ez…”, stb. stb. Mindezt magyarul, Budapest közepén. Aztán egy másik alkalommal a fél edzőterem azt hallgatta, hogy a csávó veszettül elkezdett orbánozni, meg putyinozni, hogy Orbán így és így sz*pja Putyin f*szát, kis idővel már volt egy komplett hallgatósága, míg mások befogták a fülüket a baromságok hallatán. Mindenszarizmus: ez a libsik fő éltetője és persze az állandó orbanofóbia, mint liberális eledel. Orbán nélkül ezek éhenhalnak. A legjobb, hogy a széttetovált csávó Porschéval jár be orbánozni az edzőterembe. Cuki. Micsoda nyomor, micsoda szegénység.

 

G Merciből harsogja, hogy „minden szar”

Másik eset is egészen friss: két nő azt meséli, hogy itt minden szar, gyereket sem érdemes szülni erre a világra. Kicsi kellett itt is, hogy előkerüljön Orbán Viktor, hiszen miatta szar minden. Ki más miatt lenne bármi szar is? Zorbán a hibás, aki sz..ja Putyin f…át, ugye. A legjobb az egészben, hogy a szép kerek nő egy G Mercivel jár be edzeni, még személyi edzőre is jut a nagy nyomorában. Pár gyereket azért még megszült a nagy orbáni diktatúrában, jól jön az a kis SZJA elengedés, meg SZJA visszatérítés, ugye. De Orbán miatt nyilván szar minden, mindenszarizmus van. Pofa kell ehhez. Ezek nem tudják mikor van „szar”. Akkor most elmondjuk:

akkor van szar, ha egy hónaposan éled meg Trianont, majd fiatalon kerülsz bele a második világháborúba Horthy katonaként és túléled Don kanyart, megszöksz a szibériai fogságból, családot alapítasz, múltad és vallásod miatt a kommunista rendszer meghurcol, majd átéled 56-ot, a gyermekek a pincében vészelik át az orosz tankok érkezését, amikor menekíteni kell a vagyonodat vidékre a szovjetek elől. Akkor van szar, amikor megfigyelnek, mert vallásos vagy, amikor meghurcolnak, B listára kerülsz, vagy klerikális leszel, esetleg egy kis padláslesöprés, vagy „csengőfrász”, fekete autó, majd Andrássy út 60-ban egy kis kínzás, netán akasztás. Akkor van szar, amikor a pénz valóban elértéktelenedik és a végén már milpengőnek hívják azt. A fizetésed 10 db csirkére elég, másnap már csak 10 db tojásra, na az infláció, emberek, akkor tényleg szar volt.
Százmillió Millpengő | Antikrégiség.hu Piactér

 

Erről ennyit.

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

  

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Hont András: ilyen ellenzék nincs még egy a világon

Kamu Geri átadott egy vécét, ami nem működik! VIDEÓ