in ,

Ebből elég volt! Aláírásgyűjtés Baranyi Krisztina antidemokratikus, vállalhatatlan polgármesteri viselkedése miatt

Itt lehet aláírni

Vannak bizonyos határok a közéletben, a politikában, amit nem lenne illendő átlépni egy demokráciában. Van, amikor ki kell mondani: EDDIG ÉS NE TOVÁBB! Ez a pillanat most érkezett el.

 

Magyarországon sajtószabadság van, rengeteg, szinte megszámlálhatatlan kormánykritikus, balliberális, sőt, külföldről fizetett liberális hírportál is működik hazánkban. Bárki elmondhatja a véleményét, lehet szabadon tüntetni, ha az nem fordul rendbontásba (pl. gyújtogatásba).

A sajtószabadság alapértékünk, annak védelme a legfontosabb.

Éppen ezért vállalhatatlan Baranyi Krisztina polgármester ATV-s viselkedése, mert minden etikai, közéleti, erkölcsi, jogi szabályt áthágott azzal, hogy minősíthetetlen, elfogadhatatlan stílusban támadta a pestisracok.hu munkatársát, Szalai Szilárdot. Az ilyen minősítések, ami Baranyi Krisztinától elhangzottak, a sötét vészkorszakok időire emlékeztetnek minket, éppen ezért elérkezett az idő, hogy ennek megálljt parancsoljunk.

Aláírásgyűjtésünkkel szeretnénk hangunkat felerősíteni, és egyben követeljük, hogy Baranyi Krisztina vállalhatatlan közéleti tevékenysége okán, a sajtószabadság lábbal tiprása miatt távozzon a közéletből! Nincsenek hiú ábrándjaink, de erkölcsi kötelességünknek érezzük, hogy felemeljük a szavunkat és aláírásgyűjtésbe kezdjünk, mert egy ilyen szélsőséges polgármesternek nincsen helye a közéletben!

Nem ezért volt Magyarországon Rendszerváltoztatás.

 

Tisztelettel,

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Itt lehet aláírni!

Elfogadja, hogy a mindenszo.hu tájékoztatót küld a petícióval és a hírekkel kapcsolatban.

 

 

EDDIG ENNYIEN ÍRTÁK ALÁ:
1085

És mégis milliók szavaznak rá – Biden ismét félrebeszélt: most Kolumbiával keverte össze Kambodzsát

Ez a 90 másodperc futótűzként terjed a neten – Sosem láttunk Gajdics Ottót ilyen dühösnek – Másfél percben beolvas a baloldalnak – Videó