in ,

Drámai levelet írtak Bayer Zsoltnak Amerikából: a polgárháború szélén az ország!

Barátom levele Kanadából. Döbbenetes

Barátom levele Kanadából. Döbbenetes. Különösen az elgondolkodtató, ahogy az atlantai rendőrök nem hajlandók felvenni a munkát azok után, hogy a kollégájukat halálbüntetéssel fenyegetik, amiért megvédte magát.
Amúgy nagyon helyes! Ami ma az amerikai rendőrök ellen folyik, az egyszerűen vérlázító. Jelentsenek csak beteget, vagy kezdjenek sztrájkolni. Aztán, ha majd elszabadul a pokol -mert el fog szabadulni!-, akkor az összes idióta  gazember hívja ki az antifát vagy a BLM-t rendet tenni. Épp kirabolnak? Megerőszakolnak? Rád gyújtották a házad? Ráadásul fekák? Semmi gond. Rendőrség már nincs, szólj valamelyik antifa fekának, majd segít biztosan, ha éppen ráér, és nem “bevásárol” valamelyik Nike vagy Sony szaküzletben…
És akkor íme a levél:
Szia Zsolt,
Remélem nem haragszol, ha megosztom Veled azokat a híreket, amik itt reggelente foglalkoztatnak bennünket!? 
Azért teszem, mert nagyra értékelem a munkádat, és jó érzés, ha néha én is tudok olyan adalékokkal, hírekkel hozzájárulni, ami mellett esetleg elmennél a hatalmas hírözönben. 
Minket viszont itt, foglalkoztat!
Ma reggel pl.; Atlantában (ahol azt a tizerért kapkodó fazont lelőtte egy rendőr) tömegesen jelentenek beteget a zsaruk! 
A foglalkozásuk ugyanis életveszélyessé vált azáltal, hogy pillanatok alatt lefegyverezték őket, és gyakorlatilag semmi olyan önvédelmi eszközt nem használhatnak (fizikait) amit a kiképzésük során megtanultak. 
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a rendőr tehetetlen célponttá vált a bűnözők célkeresztjében.
Észbontó! 
Egyébként, tegnap interjúztam egy az USA-ban élő magyart (nem mai csirke, vagyis okos és sokat tapasztalt ember), aki teljes természetességgel említette a lehetséges forgatókönyvek között a polgárháborút! Nem mintha ennek örülne, de ha elkerülhetetlen lesz, akkor tök mindegy ö minek örülne inkább!
Azt mondja; mindenki felfegyverkezett. MINDENKI! 
Ennyi fegyver civil kézben még nem volt. 
Trump az egyetlen bizodalmuk, mert ha ö lemegy a klotyón, akkor mindennek vége, és tényleg elkerülhetetlen lesz a polgárháború. 
Amire bizonyíték ez a mai hír is, hiszen ha a bűn hazájában felszámolják, korlátozzák, szabályozzák a hatóság nagyon is logikus és szükséges működését, akkor a rendszer a feje tetejére fog állni. 
A drog kartellek, illegális fegyverkereskedők, gyilkosok és rablók, a súlyosan köztörvényesek… és a többiek ugyanis nem fognak leállni, sőt vérszemet kapnak, hogy nincs aki torkon ragadja őket. 
Egyébként meg is ugrott a bűnözés az USA-ban, azonnal! 
Gondolj csak bele Zsolt, mikor Atlantában reggel felkel egy bűnöző és azt hallja, hogy a rendőrség nagy része beteget jelentett! 
Gyakorlatilag megbénult a rend őrzése, szabad a gazda! 
Mit fog tenni? 
Nyugodtan visszafekszik, hogy akkor tovább aludhatok?! 
Vagy…
Azt is mondja az interjúalanyom, hogy Amerika egyértelműen és határozottan balra csúszott! A fia rémülten hívta egy floridai egyetemről, hogy ott tulajdonképpen színtiszta kommunista oktatás folyik. 
Emellett a kereszténységet tűzzel-vassal irtják. 
Persze a tűzzel-vassal idézőjelben, de okosan és szisztematikusan megy a daráló; ugye érted!? 
(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)
Oszd meg másokkal is!

Agyhalál – Van pénz, de mégis pénzt követel a Lánchíd felújítására Kamu Geri – Videó

Niedermüller: jön a 800 Ft-os parkolási díj!