in ,

Doperatív Törzs – Dopeman: ha Orbán berúgja a gazdaságot, a Fideszre szavazok – Videó

Érdekes gondolatok

Újra kifejtette véleményét az aktuális politikai helyzetről Dopeman. Az Orbán-szobor fejének rugdosásáról is elhíresült rapper az utóbbi időben sokszor kritizálta már az ellenzéket, dicsérte Orbán Viktort. A miniszterelnököt a decemberi EU-s csúcs utáni értékelésében mentálisan betonnak is nevezte.

Íme a videó:

 

Bár egy korábbi, októberi videójában azt is lebegtette, hogy belépne a Fideszbe, azon mondatait valószínűleg viccnek szánta. Mai videójában azonban egyértelművé tette: ha Orbán „berúgja a gazdaságot”, a Fideszre fog szavazni.

„Én a Viktorra csak akkor nem fogadok, – focihasonlattal élve – ha tizenegyesrúgásoknál az ő csapata három kihagyott büntetővel kezd” – jelentette ki. Dopeman jóslata szerint nyárra jön a vírus alóli felszabadulás, az eufória pedig ki fog tartani az év végéig, és mivel emberek is a pénzüknél lesznek, nem lesz könnyű dolga az ellenzéknek, ha le akarja váltani a kormányt.

Dopeman úgy véli, ha az egy lapátra söpört ellenzéket ezeknek a folyamatoknak a végén legyőzi a Fidesz, akkor az első napon az ellenzéki összefogás tagjai egymásnak fognak támadni.

Szerinte az ellenzék már „érzi a trét”, ezért kötnek bele olyan kifejezésekbe, mint az asszonyság. Végezetül a szivárványcsaládokról is elmondta a véleményét, amelyeket „a legnagyobb zsákutcának” nevezett.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Egy rémisztő írás a Magyar Nemzetben: újabb forradalom van készülőben

Brutális! Egy nap alatt 15 ezer alárírást gyűjtött Bayer Zsolt Krekó Péter és a baloldal ellen! Itt lehet aláírni!