in ,

Dömötör Csaba teljes mattot adott Varju Lászlónak – Videó

Élesen kritizálta a kormány válságkezelő lépéseit Varju László

Élesen kritizálta a kormány válságkezelő lépéseit Varju László, a DK képviselője hétfőn a parlamentben napirend előtt. Az ellenzéki politikus szavaira reagálva Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára reagált.

Dömötör Csaba kiemelte, a beruházási támogatás és a bértámogatás segítségével 200 ezer magyar munkahelyet sikerül megmenteni, ezen felül a NAV összesítése szerint az adókönnyítések 360 ezer munkahely védelmét segítik.


 

 

A baloldal semmit sem tanult a korábbi válságkezelési gyakorlatából – mutatott rá Dömötör Csaba. Példaként hozta fel, hogy Ózdon csökkentették az óvonók bérét, a baloldali vezetésű Miskolcon az önkormányzati cégek dolgozóiét, Hódmezővásárhelyen pedig leépítési hullám indulhat.

Itt a Házban az emberekre hivatkoznak, de ott, ahol döntési helyzetben vannak csökkentik a fizetésüket, vagy elveszik a munkájukat, ennyit a baloldali szociális érzékenységről

– jelentette ki.

A kormánypárti képviselő szerint,

ha a baloldal tenni akar valamit az emberekért, akkor vonja vissza a megszorító döntéseket az érintett önkormányzatokban.

Dömötör Csaba azt pedig egészen elképesztőnek nevezte, hogy a DK kampányt indított azért, hogy a magyar kormány ne kapjon uniós forrásokat.

Semmilyen megfontolás nem igazolhatja azt, hogy egy politikai csoport a saját országa ellen dolgozzon, amit javasolnak, az nem a kormánynak fájna, hanem az egész országnak

– zárta felszólalását Dömötör Csaba.

 

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Kocsis Máté totál lenullázta a diktatúrázó ellenzéket – Videó

Orbán Viktor a rikácsoló Szabó Tímeát is rendbe tette