in ,

„Dögölj meg a párttársaiddal együtt!” – üzente az MSZP-s politikus a Fidesz jelöltjének

MSZP-s tempó

„Dögölj meg a párttársaiddal együtt! Anyád már holnap járjon miattad feketében!” – többek közt ezt üzente egy Veszprém megyei szocialista őskövület Fenyvesi Zoltánnak, az ajkai-tapolcai körzet Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltjének.

A kéretlen Facebook-üzenet éppen a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján landolt Fenyvesi Zoltán fiókjában. Fenyvesi egy hónappal ezelőtt is kapott egy hasonló fenyegetést: akkor egy tapolcai MSZP-szimpatizánstól, aki nyugalmazott katonatiszt. 

Veszprémben a kommunista diktatúra utolsó áldozatát, Hamusics János ajkai robbantómestert 51 éve akasztották fel a veszprémi várbörtön udvarán. A bányász néhány barátjával az 56-os forradalmat szerette volna feléleszteni, amiért az életével fizetett. Aki azt gondolja, hogy 51 év elteltével nincs az elmúlt rendszernek olyan elvetemült, ma megbújó képviselője, aki egykori elvtársaihoz hasonló, gyilkos gondolatokat táplál, és politikai ellenfelei halálát kívánja, téved. Az utóbbi hetekben elképesztő módon több aktív politikai szereplő írt, beszélt vagy utalt kormánypárti politikusok akasztására, meggyilkolására. A Fenyvesi Zoltánnak küldött mostani üzenet külön pikantériája, hogy azt Stemmer István szocialista politikus éppen a kommunizmus áldozatainak emléknapján küldte. Így szólt a Facebook-üzenet:

Szerintem te aljas koton szökevény… Ajkán nem magyarok élnek? Most dögölj meg a párttársaiddal együtt! Anyád már holnap járjon miattad feketében!

Stemmer István nyugalmazott katona, az MSZP egyik pápai erős embere, aki az utóbbi hónapokban igencsak aktív a közösségi portálon közéleti kérdésekben. Megosztásai arra utalnak, hogy miközben a jobboldali politikusok ellen erőszakot alkalmazna, addig például az előzetes letartóztatásban ülő, köztörvényes bűncselekményekkel gyanúsított szocialista Czeglédy Csaba sorsa kifejezetten aggasztja.

Ötleteket is adnak egymásnak az erőszakra Stemmer Facebook-oldalán

A bűnszervezetben elkövetett hat és fél milliárdos csalással gyanúsított ügyvéd kiszabadulásáért szorít, közben Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár édesanyját gyalázza, a miniszterelnököt pedig barátai javaslatára hólapáttal várná, ha becsengetne hozzá.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkárnak is üzent a pápai szoci

Stemmer régi őskövülete a megyei MSZP-nek. A 90-es években a Veszprém Megyei Önkormányzat kulturális és sportbizottságába delegálták, de olyan és is volt, amikor képviselőjelöltként indult a pápai önkormányzati választáson.

A 2000-es évek elején a Veszprém Megyei Atlétikai Szövetség elnöke volt, majd legutóbb a Pápai Sport Egyesületet vezette. Ebből a pozíciójából 2015-ben váltották le. Az akkori hírek szerint azért, mert az egyesület vízilabda szakosztálya tízmilliós támogatástól esett el hanyagsága és mulasztásai miatt, ezzel a sportolók eredményeit, jövőjét kockáztatva.

Az egyesület elnöke ugyanis a TAO-iroda és a Nemzeti Sport Intézet felé sem tudott elszámolni az előző szezon pályázati pénzeivel, így a 2014/2015-ös évad társasági adójára már nem is pályázhattak. Nem is beszélve a 2,5 millió forintos városi sporttámogatásról, melyről szintén lecsúszott a szakosztály – olvasható a papa.hu 2015. március 2-ai bejegyzésében. 

A cikkben az is szerepel, hogy hiába hívtak össze közgyűlést, Stemmer azon nem jelent meg. Ezután semmilyen módon nem tudták elérni. A küldöttek végül úgy döntöttek, leváltják. „Több probléma is felvetődött a megbeszélés során, azt sem lehet tudni például, hány elnökségi taggal működött az egyesület, Stemmer István mi alapján osztotta ki a megítélt pénzeket, az edzőkkel nem kötött megbízási szerződéseket, így ők fizetést sem kaptak, és azt sem tudni, a Várkertfürdő felé mintegy négymillió(!) forint értékben miért nem fizette ki a bérleti díjat.” Az ügyben büntetőfeljelentést is tettek, Stemmert a távollétében végül sikerült leváltani. A történtek a jelek szerint tovább szították a jobboldal elleni gyűlöletet a férfiban. 

EGY MÁSIK VOLT KATONA FELAKASZTANÁ FENYVESIT

Fenyvesi Zoltán, a Fidesz ajkai-tapolcai választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje nem először kapott durva fenyegetést. Karácsony után egy róla szóló cikk megosztása alá egy tapolcai ellenzéki szimpatizáns (aki Stemmer Istvánhoz hasonlóan szintén nyugalmazott katona) a felakasztására tett javaslatot:

Pál József szintén nyugalmazott katona, egykori zászlós, aki a helyiek szerint korábban szocialista szimpatizáns volt, de újabban mintha a Jobbik tetszene neki jobban. Ennek bizonyítékát is könnyen felleltük az interneten. A jobbikos vezetésű Tapolcán Pál József a testületi ülések tanácskozási joggal bíró állandó meghívott vendége. 

Fenyvesi Zoltán, aki maga juttatta el portálunknak a gyalázkodó üzeneteket, úgy nyilatkozott: még ha egy politikusnak, főleg kampány idején sok gyalázkodást el kell tűrnie, akkor is van egy határ.

„Kell, hogy legyen határa a gyűlölködésnek!” – mondja Fenyvesi Zoltán; Fotó: tapolcaiujsag.hu

Az egyik ember konkrétan azt kívánta, hogy akasszanak fel, a másikuk, akinek üzenetét épp a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján kaptam meg és olvastam, pedig azt, hogy az édesanyám miattam már holnap feketében járjon. Ez nagyon mélyen érintett, ugyanis édesanyám most is feketében jár. Az édesapámat még nincs egy hónapja, hogy elveszítettük…

– mondta a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje.

Vezető képünkön Stemmer István szocialista politikus és gyalázkodása; Forrás: Facebook/PS-montázs
(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Üzenet azoknak, akik a Fideszt lekommunistázzák

Stoffán György – Gondolatok az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előtt…