in ,

Dobrevnek csak a mentelmi jog kell – Menekül az országból?

Vajon mi ez a nagy változás a DK háza táján?

Mi folyik itt, emberek? Családi vállalkozás lesz a DK-ból?
Rejtetten már eddig is az volt, de most már mindenképpen úgy tűnik, hogy itt csak egy házi vállalkozásról van szó.  Nem is akármilyenről.

Amennyiben a Czeglédy, vagy bármilyen más ügyben találnak rá valami terhelőt, egy brüsszeli mentelmi joggal könnyedén megúszhatja. ÜGYES!

Dobrev már elismerte, hogy mint az Altus izgazgatója  3 alkalommal, összesen 85 millió Ft-ot adott kölcsön a DK-nak! És nem szakadt le az ég! Senki sem tiltakozott, nem voltak index.hu -s, 444-es és hvg-s cikkek, hogy ez szörnyű, és elfogadhatatlan!

De az Altus volt az, amelyen keresztül kölcsönt kapott a jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló, hatmilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba is.

A kölcsönök miatt a Magyar Nemzeti Bank piacfelügyeleti eljárást indított. A NAV pedig Dobrev Klárát is kihallgatta. Gyurcsány Ferenc felesége szerint ők mindig betartották a törvényeket.Tavaly ősszel azonban az ügyészség eljárást indított az Altus ellen engedély nélküli kölcsönnyújtás miatt. Eddig a Magyar Nemzeti híre a kölcsönadásokról.

Most képzeljük el ezt fordítva! Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó és annak cége 3 részletben 85 millió Forintot adott volna kölcsön a Fidesznek! Leszakadt volna az ég, őrjöngött volna a balliberális sajtó, tüntetések lettek volna, bevonult volna az ENSZ, a NATO és a FRONTEX!

A DK szavazóinak mindegy: az a szekta úgyis megszavaz mindent, és mindenkit. Azt csinálják a DK droidjai, amit mondanak nekik. Jó volt nekik Niedermüller is, és jó lesz nekik Dobrev Klára is.

Úgy tűnik, az EP választás a DK számára megint nem Magyarországról, nem Európa sorsáról szól, hanem a saját kis piti dolgaikról.

Undorító.

 

mindenszo.hu

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Egy jó hír a magyaroknak – Niedermüller Péter megy a levesbe – Dobrev miatt

 

 

Stabil agyhalál – A Böszme felesége vezeti a DK listáját – Mennek szétlopni az EU-t is

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egy jó hír a magyaroknak – Niedermüller Péter megy a levesbe – Dobrev miatt

Hatalmas kapkodás az RTL Klubnál – Menekülnek a nézők – Nem bírnak a Tv2-vel