in ,

Döbbenet – Több órányi hangfelvétel bizonyítja, a CNN tudatosan járatta le Trump elnököt – Videó

A CNN vezérigazgatója egy szerkesztőségi megbeszélésen többek között azt mondta: Trump a szteroidok mellékhatásaként megőrült.

James O’Keefe konzervatív politikai aktivista kedden a közösségi oldalán bejelentette , hogy több órányi hangfelvétel van a birtokában a CNN reggel 9 órás szerkesztőségi megbeszélésiről, melyek egyértelműen bizonyítják, hogy a magát függetlennek mondó hírcsatorna politikailag elfogult, és tudatosan Trump elnök lejáratására, elnémítására törekedtek a választási kampány hajrájában.

A 36 éves O’Keefe a következő hetekben, lépésről lépésre fogja nyilvánosságra hozni a CNN szerkesztőinek és felső vezetőinek megbeszéléseiről készült hangfelvételeket. Ízelítőképpen néhányat már publikált is a Twitter-oldalán. A botrány hatalmas. A balliberális hírcsatorna jogi lépéseket is tett az üggyel kapcsolatban.

Mielőtt bármit nyilvánosságra hozott volna, O’Keefe feltörte a titkosított hívást, majd becsatlakozott a CNN vezetőinek egyik konferenciabeszélgetésébe és megkérdezte a hírcsatorna vezérigazgatójától, hogy még mindig a legmegbízhatóbb figurának tartja-e magát a hír-televízózás világában.

Azt is bevallotta, hogy az elmúlt hónapokban minden szerkesztőségi beszélgetést rögzített, amiből éppen az ellenkezője derült ki a számára.

A hatalmas trollkodásra nem igazán tudott mit reagálni Jeff Zucker vezérigazgató, aki megköszönte O’Keefe hozzászólását, új telefonhálózat felállítására tett javaslatot, szép napot kívánt, majd elköszönt és bontotta vonalat.

 

 

Az eddig nyilvánosságra hozott hangfelvételek állítólag csak a jéghegy csúcsát jelentik, viszont már ennyiből is pontosan látszik, hogy CNN szerkesztőségi gárdája politikailag a végtelenségig elfogult. Úgy viselkednek, mintha hűségesküt tettek volna a Demokrata Pártnak, és minden erejükkel azon dolgoznak, hogy rossz színben tüntessék fel Donald Trump amerikai elnököt. O’Keefe szerint ezzel nem is lenne baj, ha eközben nem függetlennek és objektívnak próbálnák magukat beállítani.

Az egyik hangfelvételen Jeff Zucker vezérigazgató például arról beszél a szerkesztőségi gárdának, hogy a koronavírus-fertőzésből kigyógyult Trump szeszélyesen és kétségbeesetten viselkedik, szerinte megőrült – lehet, hogy ez szteroidok mellékhatása miatt – ezt pedig a CNN-nek nem szabad figyelmen kívül hagynia.

 

 

 

 

Egy másik hangfelvételen épp az elnökválaszról beszélnek a szerkesztők, amikor Jamiel Gangel vezető újságíró megjegyzi, hogy körültekintően kell eljárniuk, és nem szabadna túl sok felületet biztosítaniuk a vereségét el nem ismerő Trumpnak, hogy elnöki hivatal átadás-átvétele zavartalanul megtörténjen. Jeff Zucker erre annyival reagál, hogy egyetért az elhangzottakkal. A gondolatmenetet végül Stephanie Becker CNN-es producer zárja, aki szerint azért van szükség gördülékeny hatalomátadásra, mert máskülönben valami olyan szörnyűség történhet az országgal, mint a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás.

„Nos, ha egy jó és konkrét példát akartok arra, hogy mi történik, ha nem lesz jó a hatalomátadás, akkor elég csak az ikertornyokra néznetek” – fogalmazott Stephanie.

 

 

 

 

(ripost.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Jó hír! Piros pont a Hír Tv-nek. Nézhetővé vált a Csörte! Eltűnt Horn Gábor – Videó

Földi László: Szájer József lebukásának döbbenetes titkosszolgálati háttere – Videó