in ,

Döbbenet! Szakmányban csal az ellenzék! Üllőn is csaltak állítólag!

Az ész megáll…

Budapest, 2019. augusztus 25. Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt sajtótájékoztatót tart az ellenzéki kerületi polgármesterjelöltek társaságában a belvárosi Deák Ferenc téren 2019. augusztus 25-én. MTI/Máthé Zoltán
Józsefváros és Erzsébetváros után Üllőn is csalhatott az ellenzék: egy olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy a Pest megyei településen az egyik egyesületi színben induló ellenzéki jelölt azzal dicsekedett közösségi oldalán, hogy lefotózta az eddig összegyűjtött ajánlóíveket. Mivel a hatályos jogszabályok nem teszik lehetővé az ajánlások másolását, és így az azon szereplő adatok rögzítését sem, erős a gyanú, hogy Üllőn sem játszanak tiszta eszközökkel a kormányellenes erők – írta az Origo.

Augusztus közepén jelentette be Nagyné Prém Szilvia, az Üllő Te Vagy nevű egyesület képviselője a szervezet képviselőjelöltjeinek társaságában, hogy Üllőn is megszületett az „első ellenzéki összefogás”.

„Nagy nap ez a mai, ugyanis a pártok és azok képviselői egy civil szervezet mellé tették le a voksokat” – büszkélkedett a remegő hangú Nagyné Prém, aki nagyjából úgy izgult a kamerák előtt, mint egy negyedik osztályos feleletkor. Most kiderült, valóban van oka az idegeskedésre, hiszen a napokban választási csalás gyanúja merült fel civil szervezetével kapcsolatban.

Történt, hogy a politikus pénteken közzétett közösségi oldalán egy fényképet, amelyen Fricsovszky-Tóth Péter képviselőjelölt-társával egy kávé mellett várják az ajánlásgyűjtés eredményét. Utóbbi a következőképpen kommentelte a várakozó helyzetet a bejegyzés alatti hozzászólásában:

nem lehet gond az ajánlásokkal (szerk.). De azért minden egyes ívet lefotóztunk mielőtt leadtuk..ha esetleg csoda„ történne…

A kommentszekcióban többen figyelmeztették, hogy a jogszabályok nem teszik lehetővé az ajánlások másolását, így fényképet sem szabad róluk készíteni. Az ellenzéki politikust azonban ezek a vélemények nem igazán hatották meg, és azzal próbálta kivágni magát, hogy választási csalás veszélye miatt, bizonyítékként készített a választók személyes adatairól fényképet.

Nagyon úgy néz ki, hogy az ellenzék ismét csalást követett el, ezúttal Üllőn – olvasható az Origo cikkében.

(hirtv.hu)

Bayer Zsolt véleménye arról, hogy bocsánatot kér-e Nagy Blankától…

Ultraciki! A Fejér megyei Jobbik nem tudott elég aláírást gyűjteni – Hatalmas zakó!