in ,

Döbbenet! Se buszai, se alkalmazottai a BKV-tenderen nyertes, Tüttő exéhez köthető offshore-cégnek

A Hír TV Informátor című műsora járt utána annak a gyanús, offshore-hátterű cégnek, amely a tavaszi BKV-s buszbérlési tenderen nyert.

A Hír TV Informátor című műsora járt utána annak a gyanús, offshore-hátterű cégnek, amely a tavaszi BKV-s buszbérlési tenderen nyert. Mint kiderült, sem alkalmazottai, sem buszai nincsenek a nyertes pályázónak, utóbbiakat attól a cégtől bérelnék kvázi tovább-bérlésre, amelyet a pályázat során árajánlatukkal lenyúltak. Az már talán nem is meglepő, hogy a befutó cég több szálon köthető Leisztinger Tamáshoz, Tüttő Kata főpolgármester-helyettes korábbi élettársához.

 

A Hír TV Informátor című műsora a tavaszi BKV-s buszbérlési tenderen nyertes offshore-céget vette górcső alá, amelyből kiderült, már az irodaházban sem tudtak a CR-Facilities Vagyongazdálkodó Zrt.-ről, ahová be van jegyezve. A tulajdonosként feltüntetett Tóth Erikát pedig nem találták a megadott vecsési címen. A műsorban arra is felhívták a figyelmet, súlyos aggályokat vet fel, hogy a cégnek alkalmazottak mellett buszai sincsenek, azokat attól a cégtől bérelnék tovább-bérlésre, amely elől elhappolták a tendert.

Megjegyzik továbbá, a hat busz bérléséről szóló tenderen befutó cég ráadásul több szálon köthető Leisztinger Tamás vállalkozóhoz, aki a BKV működéséért felelős Tüttő Kata főpolgármester-helyettes korábbi élettársa. Tüttő pedig Karácsony Gergely helyetteseként a BKV-ért felel.

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nagyon jó hír! Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba, üzent is az olvasóknak (videó)

Durva – Kábszi-kereskedelem és zsarolás: ismerőseinek árulhatta a drogot az MSZP volt óbudai képviselője