in ,

Döbbenet: Karácsony Gergely nem határolódik el attól, hogy Gyurcsány gyalázta Orbán Viktor szüleit

Karácsony Gergely, aki korábban a kulturált közélet fontosságáról elmélkedett, most nem határolódott el Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor szüleit gyalázó bejegyzésétől.

 

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) sajtóközleményben jelezte, nem támogatja a gyermekvédelmi népszavazást, és azt akarják, hogy a referendum ne legyen sikeres. Gyurcsány ízléstelen, egészen szokatlanul durva és otromba bejegyzésében emellett a miniszterelnök szüleit gyalázta.

A gyalázkodással kapcsolatban megkérdeztük Karácsonyt Gergelyt. A baloldali főpolgármester korábban többször arról beszélt, hogy kulturált és nyugodt közéletet szeretne, éppen ezért kíváncsiak voltunk arra, mit gondol a bukott miniszterelnök megjegyzéséről. Karácsony eddig nem válaszolt, ami annyiban talán érthető is, mivel a volt kormányfő vagy városházi helytartója, Gál. J. Zoltán engedélye nélkül érdemben ilyen kérdésekről nem is beszélhet. Hogy milyen szinten tartja Gyurcsány kézben a gyenge főpolgármestert, az egy dunaújvárosi sajtótájékoztatón látható volt.

 

(origo.hu)

 

Add tovább!

Pilhál: Orbán susztermattot adott az ellenzéknek a népszavazással

Ők kívánták Jurák Kata halálát – Aljas balodal – Jurák Kata elmondta legitim véleményét, erre durva életveszélyes fenyegetéseket kapott – Íme, a fenyegetések