in ,

DICSÉRET! – Német képviselő: “Németország példát vehetne Magyarországról”

Martin Hess német parlamenti képviselő szerint a magyar választás nem közömbös Európa számára, különösen a migrációs politika tekintetében

 

A berlini törvényhozás alsóházába az Alternatíva Németországnak (AfD) színeiben bejutott politikus úgy fogalmazott az M1 aktuális csatornának: az a politika, amit Orbán Viktor folytat, vitathatatlanul jobb más országokénál; az a politikus, aki hozzá hasonlóan szívén viseli a biztonságot, annak figyelembe kell vennie az ő megfontolásait.

Martin Hess értetlenségének adott hangot a Magyarország elleni támadások miatt, hiszen az ország betartotta az európai unió hatályos jogszabályait.

Martin Hess.

Fotó: AFP

Nézzük meg, milyen politikát folytatott Magyarország, és az hova vezetett; nem tudok arról, hogy Magyarországon nagy fokú terrorveszély lenne. Mindez azt mutatja, hogy a miniszterelnök védelmi politikája beigazolódott; tulajdonképpen minden állami vezetőnek így kellene eljárnia”

– fogalmazott.

A határvédelem, a lakosság védelme, a terror elleni védekezés tekintetében Németország példát vehetne Magyarországról – tette hozzá.

Arról, ahogyan a terrortámadások ellen Németországban védekeznek, a politikus úgy nyilatkozott,

az a baj, hogy mi nem az okokat szüntetjük meg, hanem a tüneteket próbáljuk meg kezelni. A betonblokkok csak látszatintézkedések; ahelyett inkább az iszlamista terroristákra kellene koncentrálni, a német lakosság biztonsága érdekében.”

Kiemelte: először is arra kell koncentrálni, hogy a határainkat megvédjük. Aki személyi okmányok nélkül szeretne bejönni, vagyis nem tudjuk, kicsoda; és nem zárhatjuk ki, hogy újabb terroristák szeretnének bejutni, ezt többet nem szabad megengedni – fogalmazott.

(forrás:Bácskai Balázs, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

JÖNNEK! – 29 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

Dömötör Csaba: Vonára nem lehetne rábízni az ország biztonságát