in , ,

Deutsch Tamás: azonnali fegyverszünetet és béketárgyalások megkezdését szorgalmazzuk!

A Fidesz EP-képviselője keményen beleállt a háborúpárti brüsszelitákba.

A héten az Európai Parlament mini plenáris ülésén több téma is előkerül, köztük a migrációs és menekültügyi csomag, illetve ajogállamiság kérdése Magyarországon. Ezzel kapcsolatban Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője a Facebookon azt írta, hogy az európai baloldal és a magyar dollárbaloldal már megint Magyarországot veszi terítékre a héten az EP-ben. Úgy fogalmazott:

A koreográfia ugyanaz: jól ismert hazugságokra, rágalmakra, mesterkélt ürügyekre építő megfogalmazások, melyekkel támadják Magyarországot és a magyar embereket. Ezt nem fogjuk hagyni, megvédjük Magyarország szuverenitását!

 

 

Nemrég lapunk is megírta, hogy az Európai Parlament jogi bizottsága arról szavazott, hogy pert indítanak az Európai Bizottság ellen, amiért az hozzájárult a Magyarországnak jogszerűen járó és eddig önkényesen visszatartott 12 milliárd euró folyósításához.

Bámekkora is a támadás, bármilyen erős is a zsarolás Brüsszelből, mi nem változtatunk az álláspontunkon. Azonnali fegyverszünetet és béketárgyalások megkezdését szorgalmazzuk

– szögezte le Deutsch Tamás.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 
 

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Dömötör Csaba kiakadt – Idén sem lesz légkondi a hármas metrón – Meg fogunk rohadni

Orbán Viktor tanácsa a fiataloknak: legyetek Szoboszlaik