in ,

Dettike szerint még mindig tesztelni kell! Detti nem érti: tesztelés=több fertőzés!

Detti el van tévedve

Már nincs mit kitalálni odaát. Azt mégsem mondhatja az ellenzék, hogy a kormány jól védekezik a járvány ellen. Pedig jól védekezik. Ezt a WHO is elmondta, és a statisztikák is azt mutatják. 

Új ötletek nincsenek, ezért le kell porolni a “tesztelni, tesztelni, tesztelni!” hazugságot, amitől az ellenzék azt gondolja, hogy elmúlik a vírus. Dehogy gondolja azt az ellenzék, tudja jól, hogy egy elmebeteg ötlet, hiszen Szlovákiában kétszer is letesztelték az országot, és minden tesztelés után, a hamis biztonságérzet miatt brutálisan növekedni kezdtek a fertőzési statisztikák. Tehát a tesztelés hatalmas öngól! Ezt tudja jól az ellenzék! Ezért is kampányol vele, mert tudja, hogy a kormány nem fogja meglépni, és így fent lehet tartani az ellenzék hamis narratíváját, lehet vele ideig-óráig kommunikálni, agyat mosni, népet hülyíteni.

Dettike és a patkányos Pangóné is ezért kezdett újra bele ebbe a hamis “teszteljük le az országot!” című mantrába.

  1. nincs rá ember
  2. mindenki az oltással van elfoglalva
  3. oltás helyett teszteléssel foglalkozni maga az öngyilkosság
  4. a tesztelés hamis biztonságot ad, ezért egy országos tesztelés után azonnal brutálisan növekedni fognak a fertőzési statisztikák

 

Dettikét nagyon “meglöködhették” az MTVA épületében, szegény félrebeszél.

Nem baj, mi virtuálisan ráadjuk a muszájdzsekit, a fülünkbe pedig füldugót teszünk, ha meghalljuk őt. Ezt tehetjük ellenük. Ja, és elmegyünk szavazni az ellenzék ELLEN 2022-ben!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Különleges húsvéti Sajtóklub – Ez volt az egyik legjobb adás! – Videó

Tudta? Osvárt Andrea libsi: nyakig benne van Kamu Geri hátsójában! Ezt nyilatkozta