in ,

Deportálná Magyarországról a számukra nem szimpatikus magyar állampolgárokat a baloldal

Döbbenet

Deportálná Magyarországról a számukra nem szimpatikus magyar állampolgárokat a baloldal.

Miután a Momentum bejelentette, hogy elvennék a szavazati jogot mindenkitől, akik nem az ő szavazóbázisukat képezik (idősek, vidékiek, “alacsonyabb iskolázottságúak”) a kamuvideókban erős párt, az MSZP képviselője, Bródy Gábor most még tovább ment: Deportálná Magyarországról azokat, akik neki(k) nem szimpatikusak, akik másképp látják a világot, mint ők, akik nemzetárulás helyett a magyar nemzeti érdekek mentén végzik mindennapi tevékenységüket.

 

A képen a következők lehetnek: 2 ember, , szöveg, amely így szól: „Deportálná Magyarországról a számukra nem szimpatikus magyar állampolgárokat a baloldal. Vidnyánszky! Nem mennél vissza- most még magadtól Ukrajnába...? OKTÓBER 13. TIÉD A BELVÁROS! Bródy Gábor mszp MOMENTUM Demokraatus facebook.com/szamokadatok @lmp Bródy Gábor szamokadatok.hu SzámokAdatok”

Deportálással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát egy baloldali képviselő

Gyalázatos bejegyzésben fenyegette meg deportálással egy V. kerületi baloldali önkormányzati képviselő Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház főigazgatóját, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumának elnökét a Nemzeti Színház Facebook oldalán.

Bródy Gábor, aki az MSZP színeiben jutott be az V. kerületi közgyűlésbe, a Nemzeti Színház információja szerint azt írta a beregszászi születésű Vidnyánszky Attilának, a színház facebook-oldalára: “Nem mennél vissza – most még magadtól – Ukrajnába…?”

A bejegyzés egyrészt mindent elárul arról, hogy a Gyurcsány Ferenc vezetése alatt álló radikális baloldal mennyire gyűlöli a külhoni magyarokat, másrészt – a teljesen nyíltan – vagyonelkobzással fenyegetőző Gyurcsányon is túllicitálva azzal fenyegeti meg a nagy művészt, Vidnyánszky Attilát, hogy ha a baloldal jut hatalomra, akkor kitelepíteni, száműzni, deportálni fogják.

Bródy Gábor korábban azzal lett ismert, hogy egy szocialistákhoz közelálló blogger megírta róla: 2004 után egymilliárd forintot tüntetett el úgy, hogy különböző cégeket alapított, majd azokból a felszámolás előtt új társaságba mentette át a vagyont. Az ügyletről több szocialista vezető is tudott. Csődbüntett gyanúja miatt eljárás is folyt Bródy ellen, aki személyesen is gyűlölheti Vidnyánszky Attilát.

A Nemzeti Színház főigazgatója ugyanis kezdeményezője volt a tao-rendszer megszüntetésének, mert sokan csaltak, és úgy kerestek milliárdokat, hogy nem végeztek valódi tevékenységet. Ahogy a Pesti Srácok arról beszámolt, az egyik érintett Bródy Gábor volt, akinek cége, a Jégszínház Kft. egymilliárdos tartozást halmozott fel, kisemmizve Bródy munkatársait (ez nem a fentebb említett egymilliárd, hanem újabb eltűnt pénz). A Pesti Srácok szerint Bródy üzlettársa még az országból is elmenekült.

Vidnyánszky Attila néhány napja az Origónak adott hosszabb interjút, amelyben azt mondta, hogy Gyurcsány fenyegetőzését félelmet keltőnek és bolseviknek tartja. A baloldal egyébként azóta sem ítélte el a bukott miniszterelnök szavait.

Gyurcsány azt követően írt a facebook-on arról, hogy hatalomra jutásuk esetén minden értelemben földönfutóvá teszik Vidnyánszky Attilát, hogy a Kossuth-díjas rendezőt nevezték ki a súlyos szakmai gondokkal küzdő Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumi elnökének.

 

(Számok – a baloldal álhírek ellenszere Fb oldal)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Több, mint 800 ezren látták! Egy német ellenzéki képviselő 8 perces beszéde, amelytől Merkel megsemmisült – Videó

Most kaptuk a hírt: Novák Előd leszedte a budapesti városházáról a szivárványos zászlót. A rendőrség előállította