in ,

Dear főpolgármester! Where is your nyelvvizsga?

Houston! Van egy kis baj!

HOUSTON! VAN EGY KIS PROBLÉMA!

 

Akkor mégis Bajnai Gordont fogják előrángatni a cilinderből?

Kamu Geri is kilőve?

 

A diploma megszerzésének 1996 óta feltétele a nyelvvizsga – a legtöbb alapszakon egy középfokú vizsgát kell tenni a harmadik év végéig, a mesterképzésben pedig gyakran felsőfokú vagy szakmai bizonyítványt is kell szerezni, az előírások képzési területenként változnak. – írja Deák Dániel cikkében.

 

Karácsony Gergely ugyan a legutóbbi Facebook posztjában sem állította, hogy rendelkezik nyelvvizsgával, de egy biztos: 2013-ban még nem volt nyelvvizsgája. Ezt az Átlátszó 2013-as cikkéből lehet megtudni, amelyben minden képviselő nyelvtudásáról egy körképet készítettek. Ekkor a Párbeszéd azt közölte a lappal, hogy Karácsony Gergelynek nincsen nyelvvizsgája semmilyen nyelvből.  – folytatja a politológus.

 

Nos, a jelek szerint itt botrány van! Köszönjük Deák Dánielnek a leleplező írást! Ilyen diploma, meg nyelvvizsga botrányokat még a baloldalon sem nagyon szoktak politikailag túlélni.

Mi mindenesetre hozunk egy kávét, és fotelből fogjuk figyelni Kamu Geri látványos vergődését a politika csodálatos világában.

 

Tehát a fő kérdés, a lényeg, hogy világos legyen: hogy a viharba szerzett Karácsony Gergely diplomát, hogyan kaphatta meg a diplomáját, ha nincs nyelvvizsgája? Hm, Geri, elárulnád, Bogaram?

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Ez baj! Közel a háború Izrael és Palesztina között – Izraelnek van a világ egyik legerősebb hadserege

      Hoppá! Elsöpörheti Karácsonyt a nyelvvizsga-gate