in ,

Deák Dániel: a főpolgármester egy képmutató szélhámos!

Karácsony Gergely hangoskodva tüntet

„Karácsony a 2019-es kampányban még azt ígérte, hogy évente 15.000 fát ültet Budapesten. Kijelenthető, hogy ezt az ígéretét megszegte, a nagy zöldítésből semmi sem lett, a főváros legutolsó sikeres fásítási programja Tarlós István nevéhez kötődik.

Ehelyett Karácsony a hozzá nem értésével és inkompetenciájával hatalmas dugókat okozott a fővárosban, ez pedig soha nem látott légszennyezettséghez vezetett Budapesten. A fővárosiak minden nap az egészségükkel fizetnek Karácsony rossz döntéseiért.

Ráadásul Karácsony a szankciók kérdésében is a brüsszeli elvbarátai oldalán áll. A hibás szankciók rossz választ adtak a háborúra, és a kialakult energiaválság miatt kell most például újraindítani kontinens-szerte a szénerőműveket. Ezek azonban sokkal környezetszennyezőbbek a gáztechnológiánál. Ide vezetett a szankciós politika, amelyet nemzetközi, globalista baloldal, és a magyarországi baloldal, élükön Karácsony Gergellyel, kezdetektől támogatott és a mai napig is emellett foglalnak állást.

De Karácsony Gergelynek ezek után is van képe klímaharcosnak beállítani magát és tüntetéseken masírozni. A főpolgármester hülyének nézi a budapestieket és a magyarokat, a felelősséget pedig továbbra sem vállaja a szörnyű döntéseiért.”

 

– írja Deák Dániel.

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Vergődnek a románok: beidézte Orbán Viktort a román diszkriminációellenes tanács

Dániel Péterre rá fog rohadni a saját tortája: Dániel Péter mindenkit meghív egy szelet áfonyatortára és egy pohár pezsgőre, amint megbukik Orbán