in

Csoda: élve került elő a romok alól a Chelsea korábbi focistája!

A 65-szörös ghánai válogatott labdarúgó vasárnap még győztes gólt szerzett a csapata bajnokiján.

Élve találtak rá a romok alatt a Hatayspor ghánai labdarúgójára – írta meg a Nemzeti Sport. Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Christian Atsu, a Chelsea volt focistája még hétfőn hajnalban tűnt el a törökországi földrengések közben. A Nemzeti Sport szerint a török élvonalban játszó válogatott középpályást

csodával határos módon élve találták meg a romok alatt.

Korábban úgy lehetett tudni, hogy a romok alatt rekedt Atsu mellett a Hatayspor sportigazgatója és a klub tolmácsa is, három másik focistával egyetemben. Hétfőn este aztán a portugál A Bola sportlap közölte: a romok alól Alici korábban a maga erejéből már kiszabadult, és estére a másik három labdarúgót is megtalálták, mindannyian életben vannak.

A többiek állapotáról ugyan nem számolt be a portugál lap, Atsuról azt írják, kimentése után a jobb lábának sérülése és légzési nehézségek miatt egy helyi kórházba szállították.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Kocsis Máté szanaszét trollkodta Jámbor Andrást – Kocsis Máté odaszúrt az Amerikába utazó Jámbor Andrásnak: hó eleje van, fel kell venni a fizut…vagy továbbképzés lesz?

A törökországi vár legalább 2000 éves volt – Gaziantep vára teljesen megsemmisült a földrengésben