in ,

Csicskul Márki Zörej – Újabb per elé néz Márki-Zay Péter

Rágalmazás miatt perelik a hódmezővásárhelyi polgármestert

A vásárhelyi polgármester azt állította, Szabó Bálint jogász együtt volt vádlott Zuschlag Jánossal.

Szabó Bálint jogász ezért három rágalmazási pert is indított a vásárhelyi polgármester ellen a közelmúltban – írja a Vásárhely24. Márki-Zay a K’Art károsultak képviselőjét többszörösen elítélt bűnözőnek, és büntettet előítéletűnek nevezte, azt állította, hogy a Zuschlag-ügyben Szabó Bálint Zuschlaggal együtt vádlott volt, és hogy megvesztegette Lázár Jánost a Szeviép-ügy kártérítési program részében.

Az első ügyben novemberben tartottak tárgyalást Makón, ahol két fél közti békítésre tettek kísérletet. Egyelőre eredmény, ítélet nélkül. Most az újabb, a felsorolás szerinti második ügyben kerül sor tárgyalásra, melynek helyszíne ezúttal is Makó, időpontja pedig várhatóan február vége. A harmadik, rágalmazási ügy tárgyalásáról még nincs hír, de várhatóan/vélhetően arra is ez idő tájt kerülhet sor.

Nem ez az első alkalom, hogy Márki-Zay összevissza beszél hülyeségeket, és emiatt megüti a bokáját: decemberben Hódmezővásárhely korábbi aljegyzője és Paragi István, az Építészmester Zrt. vezérigazgatója nyert meg egy személyiségi jogi pert Márki-Zay ellen, amiért a polgármester egész egyszerűen nem mondott igazat róluk. A hazudozás másfél millió forintjába került Márki-Zaynak, az ügyről ITT olvashatóak el a részletek.

Szinte egy hét sem telt fel, és újra megbüntették: szintén decemberben a hódmezővásárhelyi kórházra tett kijelentései miatt marasztalta el a bíróság a polgármestert, aki azt állította, hogy „Ha Önök bemennek a hódmezővásárhelyi kórházba, az életüket kockáztatják.” A bíróság kimondta, hogy ez a tényállítás valótlan, és megsérti az intézmény jó hírnevét.

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)

Agyhalál – Fekete-Győr szerint Orbán Putyinhoz fog menekülni a Momentum elől

Hoppá! – „Salvini a visegrádi országokban látja szövetségeseit”