in ,

Csicskul Fegyőr is? Palotaforradalom söpörheti el Fekete-Győrt a Momentum éléről

A BENNFENTES.NET ÉRTESÜLÉSEI SZERINT FORRONG A MOMENTUM TAGSÁGA, AKIK A PÁRTELNÖKÖT TESZIK FELELŐSSÉ AZ ELŐVÁLASZTÁSI KUDARCÉRT

 

– Forrong a Momentum Fekete-Győr András a baloldali miniszterelnök-jelöltek előválasztásán elért megalázó, három százalékos eredményei miatt

– értesült a Bennfentes. Az oknyomozó portál információi szerint a kudarcért egyértelműen a pártelnököt okolja a tagság, mivel Fekete-Győr nem volt képes felnőni a feladathoz, és a Partizános leégése után egy elhibázott kampányt vezetett. Továbbá a pártban úgy vélik, hogy a Cseh Katalinékhoz köthető botrány is súlyos károkat okozott.

Mint írják, már az előválasztás előtt megvolt a közös nevező Fekete-Győr helyett, mégpedig az újbudai alpolgármester, Orosz Anna, aki a körzetében rekordrészvétel mellett kétharmaddal verte el Budapest utolsó főúttörő-elvtársnőjét, a DK-s Gy. Németh Erzsébetet.

Az Andrisnak ajtót mutattak a baloldali választók: bármilyen fájdalmas is ezt momentumosként kimondani, de azt üzenték, nem kellesz nekünk, Andris

– részletezi a Bennfentes cikke, momentumos forrásokra hivatkozva. Hozzátéve: Orosz Annát láthatja Soproni Tamás terézvárosi polgármester és Donáth Anna európai parlamenti képviselő Fekete-Győr utódját.

– Nem véletlen, hogy a szavazatszámlálás után ő üzente meg Fekete-Győrnek, hogy a kudarc okait ki kell vizsgálni

– emlékeztetnek.

Az írás kitér arra is, hogy mindez megerősíti azokat az értesüléseiket, amiket még a nyáron kaptak, miszerint Cseh Katalin és Donáth Anna a pártelnök szellemi képességeit és botladozásait látva már akkor szervezkedett Fekete-Győr ellen, de ez irányú törekvéseiket megakasztotta Cseh Katalinék botránya.

Fekete-Győr megalázó kudarca után viszont ismét felmelegítették a tervet a pártelnök elmozdítására, ami mellé a Bennfentes értesülései szerint Soproni Tamás is felsorakozott, aki korábban elhagyta a Momentum elnökségét, így tiltakozva Fekete-Győr pártvezetői módszerei ellen.

 

 

(Máté Patrik, magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

Rezsiteher nehezedik Európára – Kivéve Magyarországra!

A balmédia szerint senki sem kíváncsi a vadászati világkiállításra – Akkor mutatjuk a fotókat