in ,

Cseh Katalin hergel a kormány ellen és hazudik. Ez nem újdonság, hacsak az nem, hogy már a látszatra sem ad

Csekk Katalin

A legfrissebb kormány elleni izzítása a kénköves szidalmakat szóró uniós hölgyeménynek a következő:
,,Miközben a kormány ismét elárasztja az ország összes utcáját az EU elleni hergeléssel, titkolják, hogy uniós pénzből osztanak laptopokat a gyerekeknek.”

Jegyezzük meg Cseh Katalin állítását:

A KORMÁNY TITKOLJA AZ UNIÓ TÁMOGATÁSÁT.
A Telex nevű jobboldali elhajlással még véletlenül sem vádolható, az egykori Index-ből osztódással szaporodott orgánum két héttel Cseh fullánkját megelőzően erről így tudósított:
,,Balatoni Katalin a helyi Ady Endre Gimnáziumban tartott SAJTÓNYILVÁNOS ESZKÖZÁTADÁSON AZT MONDTA, AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁVAL, több mint 200 milliárd forint keretösszeggel megvalósuló „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében 2025 végéig 579 ezer oktatási célú, személyes használatba adható laptopot osztanak ki országszerte.
„Rögzítsük ezt is:
A sajtónyilvános eszközátadáson ELHANGZOTT, hogy az Európai Unió támogatásával osztja ki a kormányzat a laptopokat.

Összegzés:
Cseh szerint a projektet titkolja a kormány, a sajtónyilvános eszközátadáson viszont fehéren-feketén kiderült, hogy a fejlesztés az unió támogatásával fog megvalósulni.

Következtetés:
Cseh Katalin hergel a kormány ellen és hazudik. Ez nem újdonság, hacsak az nem, hogy már a látszatra sem ad. Sebaj. A tények viszont makacs dolgok.
Amit azért jó lenne, hogyha a kis buksijába vésne: A magyarok helyén kezelik az ilyen széllelbélelt hiszterikákat.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Döbbenet – Semmi nem elég: Kamu Geriék tovább sarcolják a budapesti autósokat

Katona-botrány: megvan, kikkel vitetik el a balhét a Gyurcsány-párt kedvezményes jegyei miatt – Hát nem a színházigazgatóval