in , , ,

Csak akkor győztünk, ha az utolsó liberális és az utolsó muszlim is elmegy Európából

Bálint Botond publicisztikája

Az életösztön nagy úr, úgy látszik, hogy a megrettent választók által hatalomra juttatott új politikai elit Olaszországban, a bajorok és úgy általában a németek iránti kötelességeit felfedező CSU Németországban, elkezdte védeni a hazáját.

Egyre-másra változtatják meg álláspontjukat a nagy és erőszakos európai népkeveredést idáig csendben tűrő politikusok, na nem azért, mert bármit tanultak volna, hanem azért, mert a közvélemény-kutatások szerint a politikai túlélésük van már közvetlen veszélyben.

 

Persze mindent elmond az európai politikusok világképéről, hogy annyira eltompultak már, a politikai jövőjük elvesztése jobban megijeszti őket, mint az életüké, a nemzetüké és az országuké. Meg kell jegyeznünk a továbbiakra nézve, hogy az európai politikusok életösztöne rég kihunyt, elszakadtak a valóságtól, ettől a politikai elittől, Merkelestől, Macronostól nem várhatunk semmit.

Nem fogják megvédeni az országukat, csak annyit tesznek majd, ami ahhoz elég, hogy legyen esélyük a következő választáson is. Ezt hisszük most, óvatlanul, az idők változásának. Merkel meg a ciklusát akarja kihúzni és átadni a hatalmat a vége felé a barátnőjének és politikai főtanácsadójának, akinek ezt megígérte. Milyen szép jele ez annak, hogy a nők is alkalmatlanok politikai vezetői pozícióra.

 

(forrás: Bálint Botond, pestisracok.hu)

HOPPÁ! – Salvini kiosztotta Macront

Niedermüller Péter, Jávor Benedek, Ujhelyi István: Bíróság előtt a helyük!