in ,

Csak a Youtube-on van nagy arca – Deák Dániel szerint Pottyondy Edina nem mer vele vitázni

A Fúzió Hallgatói Közösség nyilvános vitát szeretett volna szervezni

Mindenszo.hu  kommentár: ilyenek ezek. Ha nem felolvasni kell valamit a Youtube csatornád videójában, akkor élő vitához már nincs ezeknek bátorságuk. Gyávák.

A Fúzió Hallgatói Közösség nyilvános vitát szeretett volna szervezni az influenszer és a politikai elemző között, de Pottyondy nemet mondott a felkérésre.

Pottyondy Edina az utóbbi időszakban több videóban is támadt engem, amelyek során hamis információkat is terjesztett rólam” – kezdi Facebook-bejegyzését Deák Dániel. A politikai elemző azt írja, a Fúzió Hallgatói Közösség ezen felbátorodva egy nyilvános vitát szeretett volna szervezni köztük, hogy ne csak videókban üzengetve menjen a szócsata. Az ex-momentumos influenszer azonban elutasította a felkérést.
„Megértem Edinát! A kamera előtt egyszerű bátornak lenni és hazudozni, de szemtől szembe már bátorság is kéne hozzá. Nos, ez nincsen meg benne, ő csak egy otthonról videókat készítő gyáva figura!” – írja Deák, majd közli, hogy még az oldalát is letiltotta Pottyondy, nehogy találkozzon a valósággal.

„Én mindig is vállaltam a vitát bárkivel, mindenkivel szemben megvédem az állaspontomat!” – zárja a posztját az elemző.

 

(mandiner.hu)

Add tovább!

A képen látható nőnek sincs egyetlen szava sem a Városháza Gate-hez!

Hivatalos: Kaltenbach Jenő hungarofób – Íme