in , ,

Csak a szokásos – A DK és Gyurcsány ismét a magyart hangolja a magyar ellen

Ennyit tud a DK

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes törvényjavaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy az uniós lakhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok számára is lehetővé tegyék az európai parlamenti választáson való részvételt. A Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc tovább folytatja a magyarok magyarokkal való szembeállítását, a hergelést, gyűlöletkeltést.

 

A konkrét javaslatokat nem kedvelő, az ország állapotáért valójában tenni nem akaró DK közleményt adott ki, melyet változtatás nélkül tárunk olvasóink elé:

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, hogy ez a gesztus ismét nem szól másról, minthogy a Fidesz a határon túliak szavazataival akarja magát bebiztosítani. A Demokratikus Koalíció továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt, aki nem ide fizet adót. Hiába önti a pénzt a Fidesz a magyarul nem is beszélő ukránok nyugdíjaiba, ha itthon szétrohad az oktatás, az egészségügy, időseink pedig méltatlan körülmények közt élnek. Akárhány szavazatot vásárolhat a Fidesz, attól még kilóg a lóláb: Orbánéknak közük nincs Európához.

 

 

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Irány a moziba! Egy német mozifilm tiszteleg 56′ hősei előtt – Néma forradalom

Egyre több nyugat-európai menekül Budapestre a migránsok elől