in ,

Coca Cola botrány – Nyílt levél a Katolikus egyház vezetőinek! Erdő Péter bíboros úr, miért hallgat???

Teljes a csend, nem értjük…

„Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonnyal hálnak: utálatosság az.” 3. Móz. 18,22.

 

Nyílt levél Erdő Péter Bíborosnak

Eminenciás Bíboros Úr!

Nemcsak Önnek kellene levelünket írni, mert a Katolikus egyház minden vezető tagja mélyen hallgat egy súlyos ügyben. Önnek pásztor módjára illene terelnie híveit, és igenis fontos közéleti ügyekben elvárjuk, hogy megszólaljon! Nem általános politikai csetepaték harcterén kellene vívni csatáját, hanem a társadalmunkra ható pusztító, romboló liberális eszmékkel szemben hirdetni az igét. Itt gondolunk pl. a homoszexualitásra. A Coca Cola országos kampányt indított a normalitással szemben, és gyermekeink szeme láttára hirdetik a homoszexualitást. Ilyen esetekben óvó és védő igére lenne szüksége a magyarságnak, nem pedig a beleegyező cinikus hallgatásra. A Coca Cola homoszexualitást ábrázoló és népszerűsítő plakátja rendkívül káros hatással van főleg a 18 év alatti magyar gyermekeinkre. Ők, akik iskolába menet, nap mint nap szembesülnek ezekkel a plakátokkal!

 

Jézus megáldja a gyermekeket (Mt 19,13-15; Lk 18,15-17)

„Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa. Bizony, mondom néktek: aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy kisgyermek, semmiképpen sem megy be abba.” Ekkor átölelte és kezét rájuk téve megáldotta őket.

 

Eminenciás Bíboros Úr!

Ön a Coca Cola botrányban hallgat, amikor valóban meg kellene szólalnia az egyháznak, de Önök fontos nemzeti ügyekben szintén mindig csendben vannak, mint hívő katolikusok kérdezzük: miért e kínos hallgatás? Sajnos a reformátusok is csendben vannak. Egyedül a Hit gyülekezete szólalt meg. A történelmi egyházak viszont hallgatnak, mélyen, csendben ülnek, és nem szólalnak meg. Hallgatás beleegyezés.

 

Eminenciás Bíboros Úr!
Nem csak ön hallgat.

  • Hallgat Dr. Veres András győri megyéspüspök.
  • Hallgat Dr. Udvardy György pécsi megyéspüspök, kinevezett veszprémi érsek
  • Hallgat Dr. Ternyák Csaba egri érsek

Önök mind hallgatnak!

Csak a nagy nehezen nyugalmazott “békepap”, Beer Miklós, a liberális véleményével indít vlogot az interneten, ő bezzeg nem hallgat. Egy igazi rebellis, akinek tényleg csendben kellene lennie, és már évekkel ezelőtt nyugdíjba kellett volna küldeni az egyház szabályainak megszegéséért, de Önök hagyták évekig tombolni a liberális médiában, és engedték, hogy a migránssimogató hazug propagandáját tolja (szerencsére sikertelenül).

 

Eminenciás Bíboros Úr!
A hívő magyar keresztények, katolikusok, reformátusok és a többiek is várják a történelmi egyházak megszólalását Coca Cola ügyben! Ez nem elvárás lenne a részünkről Önök felé, hanem Önök részéről lenne elemi kötelesség!

Tisztelettel,

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Oszd meg másokkal is!

BRÉKING! A Coca – Cola leszedi a plakátokat! Most kell az igazi társadalmi nyomás!

Nem állunk le! A Coca Cola ellen telefonos kampányba kezdett a Citizengo