in

Civil kör: Orbán Viktor egy európai nagyság, a kereszténység megmentője (VIDEÓ!)

Orbán Viktor egy európai nagyság, akit a kereszténység megmentőjeként aposztrofálnak – fogalmazott a miniszterelnökről Németh Alajos rockzenész az Echo TV szombati Civil kör című műsorában. A művész szerint a kormányfővel külföldön mindenki vívni kezd, amiért másként gondolkodik, mint a liberális oldal

Orbán Viktor egy európai nagyság, akit a kereszténység megmentőjeként aposztrofálnak – fogalmazott a miniszterelnökről Németh Alajos rockzenész az Echo TV szombati Civil kör című műsorában. A művész szerint a kormányfővel külföldön mindenki vívni kezd, amiért másként gondolkodik, mint a liberális oldal.

Németh Alajos szerint a világsajtó árgus szemekkel figyeli Orbán Viktor minden kijelentését. Az évértékelő minden mondata jól átgondolt volt, az ellenzékre finom megjegyzéseket tett. A zenész kiemelte:

Nagyon jól ki volt mérve a humor és a keserűség aránya. A többi évértékelőjéhez hasonlóan, ez is egy sikeres beszéd volt.

Jurák Kata a Magyar Idők újságírója úgy vélte, ez a választás eldöntött. Hiába próbálnak más hangot megütni az ellenzéki pártok, jól látható, hogy egy ilyen karizmatikus vezetésű országot, pártot nehéz überelni. Pláne a mostani európai helyzetben, amikor valóban nagyon fontos az, hogy kitartsunk az álláspontunk mellett és ne engedjük be a migránsokat – fogalmazott az újságíró, aki szerint ez is igazi üzenet volt Orbán Viktortól.

Simon János politológus véleménye, hogy Orbán Viktor beszéde kristálytiszta, logikailag követhető volt:

Aki nem politizál, nem követi napi szinten az eseményeket, az is tudta értelmezni, hogy mit akar a kormány, és talán azonosulni is tudott vele.

A Civil körben egyebek mellett szó volt a Soros-féle szervezetek iskolai, óvodai „érzékenyítő

Forrás: Echo TV

 

(forrás:pestisracok.hu)

Egy hét múlva választ Olaszország, Berlusconi az esélyes

Szijjártó Péter magyarázatot vár, miért hazudtak az ENSZ tárgyaláson