in ,

Büdösszájú Tordai Bence a bíróság előtt felelhet tetteiért

megérdemelné

A vasárnap esti Bayer Showban Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára nyilatkozott, aki szerint az MTVA székházban elkövetett cselekményeiért Tordai Bencének felelnie kell. Ugyanis Büdösszájú Tordai úgy készített nagy nyilvánosság előtt felvételt egy ott dolgozó alkalmazott biztonsági őrről, hogy ő nem adta ehhez hozzájárulását, ehhez képest Büdösszájú Tordai Bence az őr arcába tolta a kamerát, és úgy készített róla élő adást a Facebookon.

Amennyiben a parlament felfüggeszti Büdösszájú Tordai mentelmi jogát, úgy bíróság elé kerülhet.

mindenszo.hu

+

 

Közösségi portálon jelent meg egy Tordai Bence performansz, amelyben a Budai Várnegyed területén sétálgat, beszélget, mocskolódik elvtársnőjével, V. Naszály Mártával. Szokásos mantrái mellett a Párbeszéd országgyűlési képviselője a következő mondatot követett el, amellyel kettős szorításba került.
„Ha úgy érzitek unalmas éjszakáitokon, hogy fújkálni támad kedvetek, vagy matricázni, szerintem a helyszín és az üzenet is adott, úgyhogy csak bátran.” – motyogta kamerájába.

A nagy nyilvánosság előtt rongálásra való felbujtás még nem ütközik jogszabályba, viszont, amennyiben megvalósul legalább egy 50 ezer forintot meghaladó rongálás, azaz bűncselekmény, vélhetően alkalmazható lesz Tordaira a BTK 21. § (1), amely szerint „Felbujtó az, aki mást bűncselekmény elkövetésére szándékosan rábír.”

Ezzel eljutottunk addig a pontig, amikor Tordai, az önjelölt anarchista vezető már azért szurkolhat, hogy unalmas éjszakáikon az általa felszólítottak inkább aludjanak, olvassanak, szórakozzanak vagy tanuljanak, esetleg minél kisebb kárt okozzanak, mert akkor belőle sem válik felbujtó.

Ha viszont egy ilyen eset sem valósul meg, akkor Tordainak lenne üdvösebb, hogy a légüres térbe pufogtatott bujtogatás helyett inkább aludna, olvasna, szórakozna… vagy tanulna.

Mert viselkedéskultúrából volna mit.

(magyaridok.hu)

 

Oszd meg a hírt másokkal is!

Csúfos bukás lett a szombati tüncikézés – Országos blokádot, lezárásokat ígértek. Semmi sem lett belőle – Minipatkányforradalom képekben

Most érkezett – Tordai Bence igen kemény üzenetet kapott Fűrésztől – Videó