in ,

Budapestnek annyi – Gyakorlatilag folyamatossá váltak az elképesztő dugók Budapesten

Hétfő reggelre ismét teljesen összeomlott Budapest közlekedése.

Hétfő reggelre ismét teljesen összeomlott Budapest közlekedése. Mindennek legfőbb oka, hogy Karácsony Gergely több ponton indított meg munkálatokat a városban, miközben mindenki jól tudja, hogy ezzel csak a káosz növekszik. A fővárosban mindenki egyre elégedetlenebb.

Lassan már megszokottá válik az idegtépő, forgalmi dugókkal teli, lépésben haladó autózás Budapesten, még olyankor is, amikor már tart a nyári vakáció az iskolákban. Ennek legfőbb oka, hogy a Karácsony-féle városvezetés egy időben indított el több helyen munkálatokat. Ezt egyébként semmi nem indokolta, mivel ezeket a beruházásokat (Lánchíd, pesti alsó rakpart felújítása) már 2019 őszén el lehetett volna indítani, de azóta semmit nem csinált a baloldali városvezetés a milliós pozíciók szétosztásán kívül.

 

 

Karácsony Gergely főpolgármester már a megválasztása előtti hónapokban arról beszélt, hogy ki akarja szorítani az autósokat Budapestről. Terve 2020 áprilisában öltött formát, és a járvány miatt kapott veszélyhelyzeti felhatalmazásával el is kezdte azt megvalósítani. 2021 NYARÁTÓL LETT IGAZÁN TRAGIKUS AZ AUTÓSOK HELYZETE, EKKOR A FORGALMIREND-VÁLTOZÁSOK MELLETT TÖBB, KOMOLY FELÚJÍTÁSI MUNKÁLAT VETTE KEZDETÉT, AMITŐL ISZONYÚ LETT A KÁOSZ.

 

Nagy az elégedetlenség

A Századvég kutatása szerint a budapesti válaszadók több mint kétharmada (68 százaléka) elégedetlen a miniszterelnöki ambíciókat dédelgető Karácsony Gergely munkájával a forgalmi dugók elleni küzdelem tekintetében, míg a 26 százalékuk pozitívan értékeli a főpolgármester teljesítményét ezen a területen. A MEGKÉRDEZETTEK TÖBB MINT FELE (56 SZÁZALÉKA) NEM ÉRT EGYET AZZAL, HOGY A FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT BALOLDALI VEZETÉSE NAGY FORGALMÚ UTAKON, A GÉPKOCSIVAL KÖZLEKEDŐK ROVÁSÁRA KERÉKPÁRUTAKAT ALAKÍTOTT KI.

Ezen felül a budapesti válaszadók 61 százaléka kifogásolja, hogy a Lánchíd budai hídfőjénél, a Clark Ádám téri körforgalom virágágyását leaszfaltozták, és helyette kerékpárutat létesítettek.

 

 

(origo.hu nyomán)

 

 

Add tovább!

Végre! Lekaszálta a méhlegelőt a Fidelitas

Varga Judit Ákossal fotózkodott: a Puskás Aréna volt eddig a legcsodálatosabb, legjobb hangulatú Eb-helyszín