in ,

Budapest nem érdemel többet! Szerintünk Kamu Gerit újra meg kell szavazni! Budapest buta népe nem szenvedett még eleget! Még öt évet ennek a baromnak! Hajrá!

Kamu Geri egy gazember. Pont jó Budapestnek!

2019 után nem volt több illúziónk Budapesttel kapcsolatban. Akik le tudnak váltani egy Tarlós Istvánt és egy ekkora balfaszt helyette Budapest élére beszavazni: AZOK MENTHETETLENEK! 

Ha a sátánista Tóta Wének joga van a Fideszeseket lehülyéznie, nekünk jogunk van a budapesti buta liberális Kamu Geri szavazókat, ostoba megvezetett agynémáknak nevezni. Ennyi.

Szóval átgondoltuk: a teljesen ostoba Kamu Gerit képesek megszavazni újra és újra Budapesten a budapesti ostobák!

Budapestet el kell engedni! Már rég el kellett volna engedni! Szenvedjenek csak az itt élők, az értelmesebbje (ahogy mi is), már elhagyta Budapestet, elköltözött.

A város egyre élhetetlenebb, egyre nagyobb a bűnözés, egyre több a drogos, egyre több a szemét, a kosz, a hugyszag és a hajléktalanok.

Budapest nem érdemel többet!

Fulladjon bele a saját szarába!

 

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy Magyarország új fővárosáról népszavazást kellene tartani! Magyarország új fővárosa legyen Debrecen! Legyen népszavazás!

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Akartok röhögni? Kamu Geri: a Medián legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a budapestiek körében én vagyok a legnépszerűbb politikus

Bréking! Novák Katalin kegyelmet adott Budaházyéknak!!!!!