in ,

Budai Gyula tette helyre Fegyőrt: a momentumos Fegyőr, a román válogatott sárga mezét szivárványosra cserélte

Bandi kapja az ívet

 

Fekete-Győr András mezt cserélt !

A momentumos Fegyőr, a román válogatott sárga mezét szivárványosra cserélte, és abban pózolt az uniós pénzeket ellopó Cseh Katalinnal és nagyot mondó Donáth Annával a 26. Budapest Pride Fesztiválon ! ( jó nagy diktatúra lehet Magyarországon, ha ez már a 26. Pride )

Ezek a “ derék “ olimpiát megfúró momentumosok, egy szóval nem mondták, hogy gratulálnak Szilágyi Áronnak, immáron harmadik olimpiai aranyérme miatt!

Persze, mit is várhatunk attól az olimpia “ gyilkos” pártocskától, ahol így cserélgetik a mezeket, és akik összeálltak vagy összefeküdtek Gyurcsány Ferenccel!!?

Na, és mit várhatunk attól Fekete-Győrtől, aki szó szerint szarnak nevezi a magyar focit, majd a budapesti foci EB-n ott pózol a lelátón, mint valami paprikajancsi!

Szerintem azt várhatjuk tőlük amit eddig, vagyis azt, hogy minden erejükkel a magyar sport tönkretételén fognak dolgozni!

Ezeknek a mezt cserélgető, köpönyeg forgató momentumos “ okos tojásoknak” soha nem volt fontos a magyar sport, és ezt vastagon bebizonyították.

Ma pedig, Szilagyi Áron olimpiai bajnokunk csattanós választ adott nekik!

Hajrá magyar olimpikonok! Hajrá Magyarország !

 

– írja Budai Gyula Fb oldalán.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Bréking! Szilágyi Áron történelmet írt: harmadszor lett olimpiai bajnok

Nem értjük a mandiner.hu-t. Ki a fene az a Perintfalvi Rita, és miért olyan fontos?