in ,

Brutálisan pörögnek az aláírások! Már közel 40 ezer (!) aláírás a Liget projektért! Itt lehet aláírni!

Itt lehet aláírni

Aki még nem tette, írja alá, és küldje tovább!

Itt lehet aláírni:
https://www.peticiok.com/felhivas_a_liget_budapest_projekt_megmenteseert

 

FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT

 

Felhívás a vidék Magyarországához és a budapestiekhez!

A most már külföldön is elismert és figyelemmel kísért díjat kapott, sikeres „Liget Budapest Projekt” befejezése veszélybe került. A budapestiek döntése értelmében a városnak új vezetése van, akik a folytatást meg akarják akadályozni. Ez a terv óriási lehetőség, talán száz évben egyszer van ilyen, hogy a kultúra, a művészetek területén ilyen maradandót hozzon létre. Budapesten? Igen, de Budapest nem csak a budapestieké, Budapest az egész országé, így ez mindenki javára és hasznára válik, mert Budapest a Nemzet Fővárosa.

Ezért indítom útjára ezt a felhívást. Miért?  Mert itt vidéken ismertem meg igazán, hogy mit jelent az embereknek egy ország fővárosa. Budapesten születtem és ott éltem sokáig. 13 éve élek Nagykanizsán. Itt hallottam először a mi fővárosunk kifejezést, amikor egy vonaton utazva a tanító néni az ott ülő gyerekeknek azt mondta, most pedig indulunk és megnézzük a mi Fővárosunkat. Azóta sokszor hallom ezt a kifejezést vidéken és vallom, Budapest a mi Fővárosunk, Budapest a Nemzet Fővárosa.

Kérjük a kormányt, tegyen meg mindent, használjon fel minden törvényes lehetőséget a Liget Budapest Projektet megmentésére és vigye végbe következetesen eredeti elhatározását. Legyen a Városliget még inkább a kultúra a művészetek, a pihenés gyönyörű központja. Ezt hivatott támogatni ez a felhívás.

Legyen a Liget Projekt büszkesége a Nemzet fővárosának!

Kérek mindenkit, magán embereket, civil szervezeteket, egyesületeket segítsen e nemes cél elérésében, osszátok meg minél többen!

A link ahol a projekt megtekinthető:

LIGET BUDAPEST

Figyelem: egy email címről csak egy aláírás küldhető.

Szabó László

Nagykanizsa, 2019. 10. 30.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

208 ezer Ft lesz a nagyszülői gyed – Lehet sivalkodni

Íme a “kultúraellenes” gonosz kormány – Beszédes adatok következnek