in , ,

Brutálisan hamis háborús propagandafotóval tolja az agitpropot az index.hu – Elemzésünk

döbbenetes propaganda

Emlékeznek a kislányra, akit a CNN annyira megfuttatott a médiában, és többször is „kimentették” a romok alól? Nem? Megmutatjuk:

 

 

Még a ruháját sem cserélték le a kislánynak. Azért arra ügyeltek, hogy az arca be legyen kenve kosszal, porral, hiszen a romok alól kell kimenteni, többször is. A sírást is ilyenkor a kamera megköveteli, többször is. Ilyen ez a nyugati média.

 

De ilyen propaganda oldal a hazai balliberális média is. Pl az index.hu.

Nézzük mit művelnek:

 

Ezzel a fotóval tudósít percről – percre az index.hu.

A fotót kielemeztük, és a következőkre jutottunk:

 

Képminőség

Nem azzal van a baj, hogy a kép minősége jó, hanem, hogy mennyire éles, és pont elkapja a pillanatot, amikor dobják a Molotov-koktélt, és spontán belóg elmosódva a másik ukrán „hős” harcos molotov-koktélja, miközben leng az ukrán zászló. Hiteles, mi?

 

Beállítás

Tökéletes. A kép keretezése tökéletes, már-már művészi. Szépen a hülyéknek is el van magyarázva, hogy ez Ukrajna, ukrán zászló, és ukrán harcosok. Bal oldalt ukrán zászló letűzve, nagyon valószerű, és hiteles, pláne, hogy olyan szépen tiszta, koszmentes a zászló, látszólag még sosem használták. A zászlórúd is teljesen szűz, használatlan. A beállítás pillanata, ahogy a harcos hajítja a Molotov-koktélt, az valami zseniális. A képet jobboldalt pedig bekeretezi a lángoló valami, ami jelzi, hogy itt bizony szörnyű háború van, szörnyűséges.

 

Hol az ellenség?

Mivel a fotón sanda módon a domb mögé van rejtve a csúnya, gonosz orosz tank, vélelmezzük, hogy a dombon túl nincs semmi, maximum egy lankás magyar táj, ahol az indexesek felvehették ezt az egész kamut. Mindez csak feltételezés, de a kép beállítása, és átlátszó bornírtsága erre utalhat.

 

 

Hol készült a kép?

Nem tudjuk, mert a bátor indexesek a meta adatokat törölték. Ha Ukrajnában készült a kép, akkor vállalják ezerrel, sőt a fotós is felvállalja magát. De se fotós neve nincs, se meta adatok. Érdekes, ugye?

 

 

A kép meta adatai

Nincsenek. Mindent töröltek. Különös, igaz?

 

 

Tanulság

Nem kell bedőlni a szar index.hu-nak, és az ócska ruszofób, ukránseggnyaló propagandájának. Kizárólag az orosz áldozatok számát sorolják fel, hogy hányszoros lehet egy ilyen szorításban az ukrán halottak száma, ki sem merik írni, mert az kissé demoralizáló lenne. Egy biztos: az index.hu élő tudósítását a háborúról nem érdemes figyelni, hisz’ úgy vélelmezzük, hogy már az egész tudósítás-sorozatnak a kezdő fotója is egy ócska hazugság lehet.

 

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

One Comment

A teljes magyar baloldal dezinformálja a magyar közvéleményt – Egy szavazatot sem érdemelnek meg április 3-án! Minden egyes baloldalra leadott szavazat növeli annak esélyét, hogy háborúba keveredünk

Gyurcsányék aggasztó módon veszélyeztetik a magyar emberek biztonságát