in ,

Brutális politikai zsarolás Magyarországgal szemben – „Orbán csak egy nyomásgyakorló eszközt ismer: a pénzt” – ismét fenyeget az EP-alelnök

Katarina Barley szerint „Orbán Viktor szívességet tesz orosz barátjának, Vlagyimir Putyinnak az orosz gáz népszerűsítésével”.

Katarina Barley a Tageszeitungnak adott interjút, amelyben megkérdezték: szét fog-e esni az Európai Unió, ha nem talál megoldást a „gázkérdésre”.

Akkor majd minden ország saját maga talál megoldást”

– válaszolta, hozzátéve, hogy „Kelet-Európának is fejfájást okoz a gáz, Lengyelország gázkészletének fele például még mindig Oroszországból jön”.

Magyarországra kitérve Barley azt mondta: „Orbán Viktor szívességet tesz orosz barátjának, Vlagyimir Putyinnak az orosz gáz népszerűsítésével”. Arra a kérdésre, hogy „sikeres lesz-e” Orbán ezen vállalkozása, Barley úgy fogalmazott: „Putyin meg akarja osztani az EU-t. Orbán és az AfD pedig segít neki”. Barley úgy látja, hogy Orbán „teljesen elszigetelt az EU-ban, amikor az Oroszország elleni szankciókról van szó”. A gázszankciók esetében azonban már kevésbé lehet erről szó, vannak ugyanis olyan országok, mint Bulgária, Románia és Szlovákia, amelyek nagyon függnek az orosz gáztól.

„Ezért olyan fontos, hogy az EU közösen lépjen fel a gázár és a beszerzés terén” – mondta Barley. Arra a kérdésre, hogy mi segíthet az autokrata Orbán ellen, Barley azt válaszolta, hogy

Orbán csak egy nyomásgyakorló eszközt ismer: a pénzt”.
(mandiner.hu)

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Budai Gyula is kiakadt Dobreván: Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök 2006.október 23-án békés tüntetőket lövetett és rendőri lovasrohamot vezényelt ellenük!!

Darabokra cincálta a Hír Tv Célpont műsora Noárt – Videó