in , , ,

Brüsszeli agyhalottak – Hazudnak Magyarországról Brüsszelben

Brüsszelben tombol a stabil agyf*sz

Hazudnak Magyarországról Brüsszelben

Minősített hazugságok gyűjteményének nevezte a Magyarországról szóló különjelentés tervezetét Szijjártó Péter az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) csütörtöki ülésén, és kijelentette, hogy annak összeállításakor nem vették figyelembe a tényeket és a valóságot.

Felszólalásában a külgazdasági és külügyminiszter úgy vélekedett, hogy a tervezet “egy koncepciós eljárás dokumentumának is elmenne”.

Kijelentette: azért bírálják Magyarországot, mert az ország az útjában áll “a szélsőséges bevándorláspárti terveknek“.

Miről szól a jelentés?

Íme, Judith Sargentini holland zöldpárti európai parlamenti képviselő 12 pontja, ami alapján szerinte indokolt lenne az úgynevezett 7-es cikkely szerinti eljárás megindítása Magyarországgal szemben, vagyis felfüggeszthetnék hazánk szavazati jogát és megvonhatnák az uniós források folyósítását.

A Judith Sargentini zöldpárti jelentéstevő által bemutatott tervezet szerint Magyarországon egyértelműen fennáll az uniós értékek súlyos megsértésének kockázata, ezért indokolt az alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás megindítása.

Judith Sargentini zöldpárti jelentéstevő a tervezetet bemutatva hangsúlyozta: mindenekelőtt azt vizsgálják, hogy a magyarok alapjogai hogyan érvényesülnek, az állam miként bánik a polgáraival, s ezt látva az EU-nak kötelessége cselekedni.

Roberta Metsola néppárti árnyékelőadó egyebek mellett a külföldről támogatott civil szervezetekre vonatkozó magyar törvényről beszélt, mely szerinte aránytalanul súlyosan érinti az NGO-k működését és ellentétes az unió értékeivel.

 

(forrás:888.hu)

 

FIGYELEM! Továbbra is cenzúráz minket a Facebook, minden kollegánk Facebookfiókját INDOK NÉLKÜL kizárták a Facebookról, Facebookos közösségi oldalunkat jelenleg nem tudjuk működtetni!
Segíts nekünk, oszd meg ezt a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

NEM STADION! – Óriási fejlesztések jönnek, amik a családalapítást segítik

Na még csak ez kéne! – Az Európai Parlament megszüntetné a magyar határzárat